Naar de website

Famous Flavours

WE ADD FLAVOUR TO YOUR EVENT.

Wij zijn Famous Flavours. Sterren in gastvrijheid, uniek in de gerechten die we serveren, deskundig als het gaat om onze kennis van de horeca en toonaangevend in smaak, zowel van ons culinaire aanbod als in de aankleding.
In onze ogen is alleen het allerbeste goed genoeg. We willen alle zintuigen prikkelen en inspireren met de mooiste smaken. Voor onze wereldgerechten gebruiken we alleen de mooiste en vanzelfsprekend gezonde seizoensingrediënten, zoveel mogelijk van eigen bodem.

Jasper Gronert – Executive chef

"Eventcatering vereist durf"

De lat ligt hoog. Voor Jasper Gronert en voor zijn werkgever. Famous Flavours is in 2008 opgericht door Tobias Overgoor. Anno 2022 maakt het cateringbedrijf deel uit van de Compass Group. Er wordt exclusief samengewerkt met sterrenkoks als Richard van Oostenbrugge en Soenil Bahadoer.

Na ruim twee decennia opleiding en ervaring op het hoogste niveau wordt Jasper op het spoor gezet van Famous Flavours, dat al langer op zoek is naar een chefkok: ‘Ik had vrijwel geen ervaring met catering en dus zag ik het vooral als een uitdaging. Ik moest me bewijzen in een opdracht voor een echte klant: een diner voor Philips, inclusief planning en tasting.’ De deal was daarna snel gesloten. De actuele agenda biedt Jasper volop nieuwe uitdagingen en ervaringen. ‘Partycatering vereist durf. Nederlanders zijn lastige eters; die willen rund, kip en kalf. Waarom geen lam, denk ik dan. En dus neem ik vaak lam mee in mijn menu’s. Het mag best eens flink verrassend zijn.’

Uitzonderlijke kwaliteit

Met onze executive chef Jasper Gronert in de hoofdrol bereidt en creëert ons keukenteam unieke gerechten die naadloos aansluiten bij het concept of thema van het event. Alles bij famous flavours draait om smaak. Smaak zit in het gebruik van pure ingrediënten en ambachtelijke producten, maar ook in respect voor de omgeving en natuur. Daarom kiezen wij altijd voor lokale en seizoensgebonden producten.

Verassend

We willen onze opdrachtgevers en gasten continu verrassen in alles wat we doen. En om dat te bereiken, zullen we ook steeds vernieuwend moeten zijn. Want alleen door steeds onze grenzen te verleggen, kunnen we mensen blijven verrassen. Om het niveau te bereiken wat ons voor ogen staat, is gewoon je werk doen nooit goed genoeg. Daarom werken we alleen met bevlogen mensen die gepassioneerd bezig zijn met datgene waar ze goed in zijn. Pas wanneer we onszelf verrassen, kunnen we ook anderen verrassen.

Luzernestraat 57
2153 GM Nieuw-Vennep

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu