Naar de website

MPS | food & design

Zorgeloos genieten van pure gastvrijheid

Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. We creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering. Wij ons bruist het van de energie. Gelukkig maar want positieve energie tilt alles naar een hoger niveau. Excelleren doe je enkel in hetgeen waarvan je houdt. Samen. Het ontwerpen van een concept als vertrekpunt – een totaal nieuwe ervaring als bestemming. Meer krijgen dan waar je om vraagt, is precies waar je op hoopt.

Ieder detail, iedere keer

Wij hebben als doel mensen zorgeloos te laten genieten van pure gastvrijheid, van écht vakmanschap. Vakmanschap dat duurzaam is. Altijd met oog voor onze omgeving en de toekomstige generaties. Wij creëren keer op keer een onvergetelijke ervaring die mensen bij elkaar brengt. Met eerlijke, verantwoorde producten van het seizoen en de streek. Wij bereiden bovendien zoveel mogelijk gerechten ter plaatse. Zo komt de smaakbeleving pas echt tot uiting.

Een historisch sterk merk met een verrassende in

We koesteren de roots van een historisch sterk merk, maar onze invulling is nieuw, jong en verfrissend. We hebben het lef om te experimenteren en de kennis en ervaring om het waar te maken. Geen evenement is dus bij ons hetzelfde en wordt volledig aangepast aan de wensen van onze opdrachtgever. Alles is mogelijk en wij geven er onze eigen creatieve twist aan!

Een heerlijk diner geserveerd aan tafel, een walking dinner waarbij onze medewerkers handzame gerechten uitserveren, een festival setting met food trucks, personeelsfeesten waar nog lang over gesproken wordt of de culinaire invulling van congressen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Standaard op maat

Onze culinaire invulling draagt de waarde ‘standaard op maat’. Bij ons draait het om details en perfectie. Geen één voorstel is hetzelfde. Onze accountmanagers bruisen van de energie en onze food designers maken met een ongelofelijke creativiteit voor elk evenement een perfect passend concept. Zo maken wij het onze gasten iedere keer weer naar de zin. Want gasten zorgeloos laten genieten van pure gastvrijheid, van écht vakmanschap, van oprechte aandacht en van elkaar, dat is waar MPS voor staat.

MPS | food & design
Amerlandseweg 7a
3621 ZC Breukelen

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu