Naar de website

Qeet Utrecht

Qeet deelt de smaken uit de buurt

Wij zijn Qeet. We hebben een bewuste kijk op de voedselketen, en dan vooral de lokale voedselketen. Want Qeet deelt smaken uit de buurt. Smaken van onze lokale leveranciers die we graag met jou delen op onze mooie locaties. Lokale smaken die passen bij jouw evenement, congres, beurs, bijeenkomst, vergadering, seminar, borrel, feest, bruiloft, teambuilding of festival. Qeet je mee?

Bewuste kijk op de voedselketen

Niet alleen lekker, maar ook verantwoord

Verandering in de voedselketen begint niet bij een ander, maar juist bij onszelf. Op ons bord. Op jouw bord. Met Qeet zetten wij een eerste stap of eigenlijk een eerste hap.

Bij Qeet zorgen we voor goed eten. Niet alleen lekker eten, maar ook verantwoord. We zijn ons steeds bewuster geworden van de waarde die ons voedsel heeft. De waarde voor alle makers, de waarde voor onze maatschappij en de waarde voor jou. Met alle spelers in de voedselketen willen we hierop inspelen door verser, gevarieerder en ook gezonder voedsel te ontwikkelen en te produceren. Van boer tot bord.

Smaken uit de buurt

Qeet gaat meer verbinding maken met de plek waar het voedsel vandaan komt en met de mensen die het maken. Ons sap komt bijvoorbeeld van het fruit van Landgoed Oostbroek van het Utrechts Landschap. Wij schenken Nederlandse thee en onze koffie wordt gebrand in Soest. Benieuwd naar de andere lokale verhalen? We vertellen je ze graag!

Qeet eet met de seizoenen mee

Qeet eet met de seizoenen mee en kiest zoveel mogelijk voor groente en fruit uit Nederland.

Mede-eigenaar en -oprichter

Robert Jan de Groot

“Samen met onze leveranciers kijken wij elke dag wat we met elkaar kunnen maken om onze gasten te verrassen.

Door echt samen op te trekken, willen we hen inspireren om ook anders te kijken naar hun eigen business. Op deze manier maken we niet alleen onze eigen merk lokaler en duurzamer, maar nemen we onze partners daarin mee.

Door de lokale en duurzame visie van Qeet komen er ook steeds meer kleinere partijen onze kant op die wij kunnen helpen met het bouwen van hun business. Samen groeien met onze partners vinden wij enorm belangrijk.”

Toffe en unieke eventlocaties

Bij Qeet hebben we een liefde voor bijzondere locaties. In de buurt uiteraard. Locaties vol historie, karakter en verhalen, maar ook industriële panden waar lekker dat rauwe in naar voren komt. Net als dat eten vele smaken kent, hebben onze locaties dat ook. Wat denk je van een evenement in het fantastische Sterrenwacht Sonnenborgh, of tussen de treinen in het Spoorwegmuseum? Maar hoe tof in een oude gevangenis of een gerenoveerd Fort! Wij zoeken graag met je mee naar de perfecte locatie.

Wolvenplein 27
3512 CK  UTRECHT

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu