Uncategorized

CateringHero

By december 15, 2020 No Comments

Yes, we zijn op 8 december van start gegaan met de voorbereidingen van CateringHero! In de Galgenwaard kwamen we bijeen en hebben we de eerste brainstormsessie gehouden. Tijdens deze sessie kwam naar voren dat er vooral behoefte is aan een Sales training en training Logistiek specifiek gericht op event catering.

We hebben de grote lijnen helemaal uitgedacht en op een rijtje gezet welke onderdelen er absoluut aan bod moeten komen. Met speciale dank aan Louis, Robin, Sander, Wieske, Marcel, Raymond! Vanuit hier gaan we verder in gesprek en is er gevraagd vanuit LearnHero om informatie die ze hiervoor kunnen gebruiken. Ook is gevraagd of er beeldmateriaal aangeleverd kan worden vanuit allerlei bedrijven. Hiermee vergroot je het leerrendement en is het vooral heel herkenbaar (en leuk) om echte foto’s van onze bedrijven en partijen te gebruiken! Graag wel duidelijke foto’s met veel pixels, anders kunnen deze niet gebruikt worden.

Benieuwd naar de prijzen?
Vanuit een collectief willen we met zoveel mogelijk bedrijven/gebruikers het platform CateringHero aanbieden. Dit zou betekenen dat je als ONCE-lid al jouw medewerkers kan aanmelden voor € 2,- per gebruiker, per maand!* Daarna kan je onbeperkt gebruik maken van alle trainingen én ontvangen alle medewerkers een certificaat na afronding. Meld je dus snel aan bij www.CateringHero.nl!

*Minimale staffel is tot 25 gebruikers, dus € 50,- per maand
Noot: voor externen, niet ONCE leden, geldt het dubbele tarief van € 4,- per gebruiker, per maand.

Planning
De planning is dat CateringHero eind januari live gaat, waarbij de eerste catering trainingen zijn toegevoegd. De trainingen die we nu speciaal gaan ontwikkelen voor de catering, volgen later in het jaar.

Meld je aan!
Kan jij ook niet wachten en wil jij gebruik maken van dit aanbod? Meld je dan aan via www.CateringHero.nl, zodat we weten dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!