Taat & de Regt

360FOODEVENTS | Oog voor alle zintuigen

Kwaliteit en beleving moet je herkennen in alle facetten van het catering vak. Van de herkomst en kwaliteit van de ingrediënten, de creativiteit en kunde van de keukenbrigade tot de dienstbaarheid van het bedienend personeel of de ambiance die de aankleding genereert. Kortom, oog voor het gehele spectrum. Voor alle zintuigen.
Dat is 360FOODEVENTS

De cateraar die 125 jaar ervaring combineert met de modernste ontwikkelingen in de gastronomie. Kwaliteit met prijsbewustzijn. Bij wie u net zo makkelijk met uw internationale gasten kunt dineren onder De Nachtwacht in het Rijks als genieten van bitterballen én oesters op een receptie, huwelijk of netwerkbijeenkomst. Het hele spectrum.
Dat is 360FOODEVENTS

U wilt bij de organisatie van uw evenement ‘ontzorgt’ worden. Niet hoeven te checken of de vis vers is, het vlees mals of de gnocchi al dente. U wilt weten dat de tafels strak gedekt zijn, de aankleding smetteloos en de bediening in het gelid. En dat de kaarsen branden en de bubbles uitgeschonken zijn als uw gasten binnenkomen. Zo wilt u ontzorgt worden. Over de hele linie.
Wij zijn Grand Catering [Utrecht], Verhaaf Party Catering [Amsterdam] en Taat & de Regt [Den Haag].
En samen zijn wij 360FOODEVENTS.

360FOODEVENTS
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs