Bakx & Meijer

 
 

Catering uit Utrecht Bakx & Meijer

Logo Bakx & Meijer cateringVoor uitstekende duurzame catering uit Utrecht moet je bij Bakx & Meijer zijn. Zij werken vol passie en plezier samen met opdrachtgevers. Dit doen zij met een gemotiveerd en ambitieus team, een sterk netwerk en constructieve samenwerking met leveranciers, partners en locaties.

Bakx & Meijer serveert een mix van streetfood items. Daar zit voor iedereen altijd een favoriet bij. Bakx & Meijer creëert een ongedwongen en gezellige sfeer waar eigenlijk teveel lekkers is om uit te kiezen. Echter kunnen zij veel meer, geef daarom vooral aan wat jij wil.

Waar staat de Utrechtse cateraar bekend om?

Bakx & Meijer bestaat uit een jong en enthousiast team waar de Utrechtse nuchterheid voorop staat. Bovendien verrassen zij de klant graag met hun kennis, creativiteit en ervaring.

Duurzaamheid, no waste en lokaal is erg belangrijk voor deze cateraar  en dit vind je terug in de producten, materialen en werkwijze. Er is veel aandacht voor recyclen en men gebruikt graag 100% afbreekbare disposables, mooi en duurzaam.

Waar streeft Bakx & Meijer naar?

Door middel van een hoog serviceniveau, flexibiliteit en persoonlijk contact, is het hun doelstelling dat alles naadloos aansluit bij de doelgroep en de boodschap van het evenement. Ze richten zich op zowel de zakelijke- als particuliere markt, waarbij de kwaliteit en de gastenbeleving voorop staat. Tevens zorgt een duidelijke communicatie naar de opdrachtgevers en diens gasten voor begrip en bewustwording.

Word direct lid

Missie: Duurzame catering

De missie van Bakx Meijer komt overeen met de normen en waarden van ONCE: het terugdringen van de voedselverspilling en het optimaal verwerken van voedselresten. Dit realiseren zij door:

  • Strakke inkoop
  • Efficiënte inzet van producten
  • Zo goed mogelijk in kaart brengen van de verspilling
  • Creatief verwerken van overgebleven voedselresten
Lees hier meer over catering Bax & Meijer

Net als catering uit Utrecht Bakx & Meijer geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .