AtTheBinck

 
 

Catering uit Den Haag van AtTheBinck

Specialist op het gebied van horeca, meetings en events op de binckhorst en omgeving. Daar ligt echt de thuisbasis van het cateringbedrijf uit Den Haag, hier bouwen ze samen met haar opdrachtgevers en relaties mee aan een bruisend gebied om te werken en wonen.

Of het nu gaat om een klein event of een groot event, AtTheBinck zal voor u klaar staan en ervoor zorgen dat u een onvergetelijk, uniek en tot in detail verzorgd event meemaakt.

Waar staat AtTheBinck bekend om?

Hetgeen waar het cateringbedrijf uit Den Haag echt bekend om staat zijn de onvergetelijke experience op maat evenementen die ze organiseren. Ze doen niets liever dam grote evenementen organiseren, waarbij gezondheid en veiligheid van u en uw gasten voorop staat.

Daar bovenop staat gezelligheid en een onvergetelijke ervaring heel erg hoog aan het lijstje. Er zal niets ontbreken als AtTheBinck voor u de catering verzorgd.

Unieke locaties

De locaties waar AtTheBinck gelegen is zijn erg uniek en dat zie je bijna nergens. De locaties hebben een industriële voorkomen en vormen daarom de perfecte backdrop voor vele soorten events. Op de locatie proeft u altijd een unieke sfeer op een geheel eigen wijze  van uw event.

Catering op uw eigen locatie? Dat is geen probleem voor AtTheBinck, het bedrijf bespreekt samen met u de mogelijkheden voor catering op locatie, zodat ze alle zorgen uit uw handen kunnen nemen en u optimaal kunt genieten van uw eigen feest.

Word direct lid

Inhouse horeca

‘’Create the perfect hub’’ is een gezegde van AtTheBinck voor de inhouse horeca service. Het bedrijf realiseert en beheert in-house horecaconcepten in single- en multi-tenant kantoren. Representatieve en uitnodigende hubs waar samen geluncht, vergaderd, gewerkt, geborreld en gevierd wordt.

Een groot sociaal hart heeft het bedrijf, want ze zetten zich graag in om mensen op een vanzelfsprekende manier bij elkaar te brengen.

Wilt u een onvergetelijke experience op maat? Dan is AtTheBinck dé geschikte kandidaat.

Lees hier meer over catering AtTheBinck

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering uit Den Haag AtTheBinck geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .