CateringMeesters

 
 

CateringMeesters uit Den Haag

CateringMeesters is een cateraar uit Den Haag waarbij de focus ligt op eventcatering. Ze verzorgen al ruim 15 jaar eventcatering op unieke locaties in een culturele omgeving in de regio Den Haag. Al kan men in principe haar diensten in het hele land inzetten. CateringMeesters richt zich vooral op de zakelijke markt. Ze hebben veel ministeries als klant evenals grote corporate bedrijven en zijn in staat om diners tot ca 750 personen te verzorgen.

Wat heel erg naar voren komt bij CateringMeesters is dat ze ontzettend gedreven zijn. Het doel van het evenement wordt in kaart gebracht en de wensen van de klanten zijn altijd het uitgangspunt. Of het nu gaat om een symposium, diner, condoleance of huwelijk, zakelijke of particuliere evenement.

Waar staat de catering uit Den Haag bekend om?

Bij CateringMeesters staat pure gastvrijheid en een eindresultaat met onvergetelijke details centraal. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in hun ‘Kookkunst op Locatie’. Verder staat CateringMeesters bekend om de ultieme culinaire creativiteit. Voor iedere evenement bedenken ze een passende culinaire invulling. Dit verwezenlijken zij door smaken, kleuren en geuren te combineren op basis van seizoenen. Hierbij is het gebruik van duurzame producten voor hen een pre.

Waar streeft CateringMeesters naar?

Met de jarenlange ervaring van CateringMeesters in de cateringindustrie wil men de wensen van opdrachtgevers, hoe gek zo’n wens ook af en toe ook kan zijn, zo goed mogelijk invullen. Dit doel wordt nagestreefd door middel van een hoog serviceniveau, persoonlijk contact en flexibiliteit. Tevens is bewustwording anno 2021 van groot belang. CateringMeesters hoopt door duidelijke communicatie naar de opdrachtgevers voor dat stukje bewustwording.

Word direct lid

Catering in Den Haag op unieke locaties

CateringMeesters verzorgt eventcatering op unieke locaties in een culturele omgeving in de regio Den Haag. Zo zijn ze huiscateraar/uitbater van:

 • Restaurant Gember (in het Fotomuseum)
 • KM21
 • Kunstmuseum Den Haag
 • Museon
 • Escher in Het Paleis
 • Panorama Mesdag
 • Pulchri Studio

Naast deze gerenommeerde musea hebben ze nauwe contacten met diverse bijzondere locaties, zoals de Grote kerk en Sociëteit de Vereniging.

Lees hier meer over CateringMeesters

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als CateringMeesters uit Den Haag geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

  .

  .