CateringMeesters

 
 

 

CateringMeesters uit Den Haag

Het motto van CateringMeesters is: ‘Met pure gastvrijheid en onvergetelijke details, bieden wij u en uw gasten ‘Kookkunst op Locatie’.

CateringMeesters is een cateraar uit Den Haag waarbij de focus ligt op eventcatering. Ze verzorgen al ruim 15 jaar eventcatering op unieke locaties in een culturele omgeving in de regio Den Haag.  Al kan men in principe haar diensten in het hele land inzetten.

De gedrevenheid van Cateringmeesters zit hem in het bezorgen van een onvergetelijke herinnering voor  u en uw gasten. Ze vinden het belangrijk uw ideeën en het doel van uw evenement in kaart te brengen. Of het nu gaat om een symposium, diner, condoleance of huwelijk, zakelijk of particulier, uw wensen zijn het uitgangspunt van het voorstel van hen.

Waar staat CateringMeesters uit Den Haag bekend om?

Bij CateringMeesters biedt men u en uw gasten pure gastvrijheid en onvergetelijke details oftewel ‘Kookkunst op Locatie’. Verder staat CateringMeesters bekend om de ultieme culinaire creativiteit. Voor iedere evenement bedenken ze een passende culinaire invulling. Tevens staan ze voor een eerlijk en smaakvol culinair product. Hierbij maken ze gebruik van seizoens- en streekproducten, daar waar mogelijk, van biologische of fairtrade teelt. Gevestigd in hartje Den Haag werken zij graag met regionale leveranciers en partners. Producten van telers die met respect omgaan met de natuur en gezonde producten aanbieden.

Waar streeft CateringMeesters naar?

Met de jarenlange ervaring van CateringMeesters in de cateringindustrie wil men de wensen van opdrachtgevers werkelijkheid maken. Dit doel wordt nagestreefd door middel van een hoog serviceniveau, persoonlijk contact en flexibiliteit. Ze creëren een onuitwisbare herinnering bij hun gasten, door persoonlijke aandacht, pure gastvrijheid en culinaire versnaperingen.

Tevens is bewustwording anno 2021 van groot belang. CateringMeesters hoopt door duidelijke communicatie naar de opdrachtgevers voor dat stukje bewustwording.

Word direct lid

CateringMeesters werkt op unieke locaties in Den Haag

CateringMeesters verzorgt eventcatering op unieke locaties in een culturele omgeving in de regio Den Haag. Zo zijn ze huiscateraar/uitbater van:

 • Restaurant Gember (in het Fotomuseum)
 • KM21
 • Kunstmuseum Den Haag
 • Museon
 • Escher in Het Paleis
 • Panorama Mesdag
 • Pulchri Studio

Naast deze gerenommeerde musea hebben ze nauwe contacten met diverse bijzondere locaties, zoals de Grote kerk en Sociëteit de Vereniging.

Lees hier meer over CateringMeesters

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als CateringMeesters uit Den Haag geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

  .

  .