De Kort Catering

 
 
 

De Kort Catering uit Rijen

Sinds 1993 zitten wij boordevol ideeën en staan wij klaar voor diverse opdrachtgevers. Zakelijk, particulier, jong en oud. Iedereen die interesse heeft om een evenement tot in de puntjes te laten verzorgen, van A tot Z. Van een diner op locatie met intiem gezelschap, naar een zakelijk evenement of bruiloft. Het team van De Kort Catering bestaat uit een combinatie van creatieve cateraars, eventprofessionals en weddingplanners. Het is meer dan catering alleen!

Waar staat De Kort Catering bekend om?

De Kort Catering verzorgt evenementen en partijen met aandacht voor sfeerbeleving en creativiteit. Zowel op zakelijk, als op particulier gebied zijn we gespecialiseerd op diverse facetten in de evenementenbranche. Een mooi voorbeeld daarvan is de inzet van onze unieke foodtrucks. Op iedere vraag weten wij wel een antwoord te vinden, ongeacht de wensen van de klant.

Waar streeft De Kort Catering naar?

De Kort Catering wil het verschil maken tussen catering en creatieve catering. Wij zijn gepassioneerde vakidioten en streven continu naar het creëren van hele fijne smaken. We hebben geen eigen evenementenlocaties, maar zijn wel kind aan huis bij veel vaste locaties. In ons kantoorpand staat een geweldige showroom waar u ideeën of inspiratie kunt opdoen voor uw events en voor het stijlen en decoreren van uw eigen tafel(s). U bent van harte welkom!

Word direct lid

Missie: verrassen met creatieve catering

De Kort Catering is een veelzijdige en creatieve cateraar die in opdracht voor bedrijven, overheid en particulieren werkt. De Kort Catering verrast u en uw gezelschap graag met creatieve culinaire invullingen voor diverse gelegenheden.

LEES HIER MEER OVER DE KORT CATERING

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als De Kort Catering uit Rijen geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .