De Maes Gastvrij

 
 

DeMaes catering Veenendaal

Voor een uitstekende catering uit Veenendaal moet je bij DeMaes Cateringservice zijn. Al 20 jaar krijgen zij het vertrouwen van gasten om de catering te verzorgen voor uiteenlopende gelegenheden. Eigenaar ‘Dick van der Maas’ heeft zelf al 34 jaar ervaring in de Horeca. Om van uw ontvangst een succes te maken spreken wij u graag persoonlijk over uw wensen van onze catering service.

Waar staat DeMaes catering bekend om?

In het credo van DeMaes Cateringservice in Veenendaal stat het woord ‘service’met gouden letters geschreven. Van ontbijt tot diner of van babyshower tot bruiloft maakt DeMaes uw ontvangst tot een succes.
Ook het aanbod deint mee op de golfslag van seizoenen. ’s Zomers betekent dat wokken en barbecueën, ’s winters serveren ze dampende stampotten en warme buffetten. Maar ook hierin zijn ze flexibel. De cateraar DeMaes uit Veenendaal bespreekt graag uw wensen.

Waar streeft DeMaes catering naar?

De cateraar uit Veenendaal is flexibel en streeft naar een succesvol ontvangst van de gasten. De service van de catering is zeer goed en professioneel. Ze streven naar een succesvolle catering met een goede communicatie.

Word direct lid

Uw catering service uit Veenendaal

Wilt u uw gasten ’s zomers écht verrassen en durft u het aan, dan is zuurkoolstampot met ananas ook bij 30 graden Celsius niet te versmaden. Zeker niet in een duet met een vers getapt biertje of een heerlijk glas goed gekoelde Pinot Blanc uit Elzas. Neem gerust contact op met DeMaes catering uit Veenendaal en bespreek uw mogelijkheden!

Neem contact op met Demaes Cateringservice

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als DeMaes Catering geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .