Food Jazz & DJ’s

 
 
 

Catering uit Nieuwegein Food Jazz & Dj’s

De totaalbeleving, daar draait het bij Food Jazz & DJ’s catering uit Nieuwegein tijdens elk evenement om. Of het nou een bedrijfsfeest, huwelijk, receptie of diner is, Food Jazz & DJ’s verzorgt het hele traject. Goed eten is daarbij onmisbaar, omdat het simpelweg voor verbinding zorgt. Dat bereik je niet alleen door culinaire hoogstandjes te serveren, maar vooral door mensen culinair te verrassen. ‘Dare to eat different’.

Waar staat de Nieuwegeinse catering van Food Jazz & Dj’s bekend om?

Food Jazz & DJ’s staat bekend om de door haar creatieve en onderscheidende manier van koken. Dat is een bewuste keuze. Samen met de opdrachtgevers zoeken ze naar unieke elementen waarmee ze gasten kunnen verrassen. Dat doen ze door net even andere keuzes in het soort producten te maken, trends door te voeren, innovaties toe te passen en gerechten op een originele manier te serveren.

Waar streeft Food Jazz & Dj’s naar?

Food Jazz & Dj’s streeft naar duurzaamheid maar dan wel met de focus op culinaire verrassingen. Ze regelen complete events van A tot Z waardoor het voor de opdrachtgever makkelijk is, omdat ze daardoor maar één aanspreekpunt hebben. Een persoonlijke aanpak staat hierin altijd voorop. Door dicht bij hunzelf te blijven, ontstaan er de meest creatieve ideeën. Van eetbare schilderijen tot transparante gazpacho cubes, alles kan. Zolang het maar bij je past.

Word direct lid

Missie: Duurzame catering

De missie van Food Jazz & Dj’s komt overeen met de normen en waarden van ONCE: het terugdringen van de voedselverspilling en het optimaal verwerken van voedselresten. Dit realiseren zij door:

  • No waste van gerechten
  • Lokale producten
  • Creativiteit
Lees hier meer over Food Jazz & DJ's

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering uit Nieuwegein Food Jazz & DJ’s geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .