House of Lords Catering

 
 
 

House of Lords catering uit Voorschoten

House of Lords opereert momenteel in een nichemarkt en laat ambachtelijke kwaliteit en service terugkeren in hedendaagse gerechten en bediening. De maatschappelijke verantwoordelijkheid van House of Lords uit zich in duurzaam ondernemen en gebruikmaking van eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten.
House of Lords organiseert de catering voor zowel kleine als grote groepen. De groepen variëren van kleine bijeenkomsten van 20 man tot grote evenementen van 800 man.

Waar staat House of Lords catering bekend om?

Bij House of Lords houden we ons bezig met het creëren, organiseren en uitvoeren van een volledige culinaire belevingen: van een intiem diner tot evenementen met foodtrucks, foodcorners, life cooking op toplocaties. Wij cateren van intieme verjaardag borrel, vernissage, housewarming, welkomstparty tot huisconcert, filmpremière, productpresentatie, bedrijfsfeest of gala-evenement. Ons aanbod en flexibiliteit is groot.

Bij House of Lords draait alles om meesterschap, vakmanschap en inclusiviteit. De focus ligt op kwaliteit, zowel in gerechten als services, intern en extern. Eten op hoogwaardig niveau tezamen met discretie en integriteit. Dat is waar wij voor gaan. Zo onderscheiden wij ons in zowel kwaliteit, dienstverlening en keukenniveau als betrokkenheid van onze medewerkers ten opzichte van de opdrachtgever. Ook zijn wij maatschappelijk betrokken. Deze verantwoordelijkheid uit zich in duurzaam ondernemen en gebruikmaking van eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten. Smaak, gezond en verantwoord koken vanuit creativiteit en eigenzinnigheid op een manier die minder belastend is voor mens en milieu staat hierbij aan de basis.

 

Waar streeft House of Lords catering uit Voorschoten naar?

House of Lords creëert gastronomische momenten op hoog niveau met een uniek team van medewerkers en toonaangevende opdrachtgevers. Korte communicatielijnen, creativiteit, integriteit met oog voor detail is de standaard.
House of Lords staat voor samenzijn, gastronomie, meesterschap, ambiance en exclusiviteit. Deze kernwaarden weerspiegelen wie House of Lords is en waar de organisatie voor staat.

In een samenwerking met House of Lords kan je loslaten en weten dat je het beste van het beste krijgt. Je bent in handen van de allerbeste vakmensen en zal zeer deskundig advies ontvangen.

Word direct lid

Missie: Culinary art through passion

Onze visie is “Met ons unieke team van medewerkers en toonaangevende opdrachtgevers creëren wij gastronomische momenten op hoog niveau. House of Lords staat voor samenzijn, gastronomie, meesterschap, omgeving, sfeer en inclusief.”

Lees hier meer over catering House of Lords

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als House of Lords catering uit Voorschoten geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .

    House of Lords Catering
    Dobbeweg 28
    2254 AG Voorschoten