Huis vol Smaak

 
 

Catering uit Berkel: het Huis vol Smaak

Voor uitstekende én duurzame catering ben je aan het goede adres bij het Huis vol Smaak in Berkel. Zij werken vol passie en plezier samen met opdrachtgevers. Waar blijkt dat uit? Het draait bij het Huis vol Smaak volledig om eten en de beleving daaromheen. Iedere dag weer opnieuw. Het uiteindelijke doel is het maken van bijzondere herinneringen en unieke evenementen.

Het Huis vol smaak staat altijd voor een ieder klaar die houdt van een onvergetelijke evenement waar hoogwaardig voedsel en de daarbij horende sfeer centraal staat. Dat gaat niet vanzelf. Ze zorgen voor een hoogwaardig aanbod door middel van hun ambachtelijke productiehuis: Maitre Traiteur. Hier komen de producten van A-kwaliteit vandaan die de basis vormen voor de keuken van het Huis vol Smaak.

De keuken van het Huis vol Smaak: Maitre Traiteur

Maitre Traiteur maakt op ambachtelijke wijze hoogwaardige convenience producten, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten en verse kruiden als natuurlijke smaakversterkers.

Onze gerechten zijn zeer geschikt voor:

  • Catering (party-, bedrijfs- en inflight)
  • Restaurants, traiteurs en gastronomie
  • Grandcafé’s & lunchrooms
  • Slagerijen en retailers
  • Ziekenhuizen en verzorgingstehuizen

Waar onderscheidt het Huis vol Smaak zich in?

Waar onderscheiden de producten van Maitre Traiteur nou daadwerkelijk in van de rest? De producten staan bekend om de smaak en kwaliteit. Bovendien zijn de producten gezond, gemakkelijk te gebruiken en bewezen succesvol.

Een mooi voorbeeld hiervan is de lasagna: De voedingswaarden van de lasagna ligt tussen de 105 en 145 kcal per 100 gram (gemiddeld 530 kcal per portie van 425 gram).

Word direct lid

6 exclusieve partycatering labels

We werken in het huis vol smaak samen met 6 verschillende partycatering labels. Dit doen we omdat we gebruik kunnen maken van elkaars  krachten, vakmanschap, kennis en kunde. Tegelijkertijd heeft ieder label zijn eigen visie, een eigen smaak.
Dat maakt het interessant, inspirerend en versterkend en zorgt ervoor dat we
de juiste ‘smaak’ voor u in huis hebben.

Onze smaken:

Lees hier meer over catering het Huis vol Smaak

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering uit Berkel het Huis vol Smaak geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .