Hutten Catering

 
 
 
 
 

Hutten, cateraar uit Veghel

Een congres, personeelsfeest of jubileum organiseren? Ga je trouwen of wil je gewoon een knalfeest geven? Bij Hutten helpen je graag! Samen gaan we aan de slag om jouw event tot een succes te maken.

Waar staat de catering van Hutten bekend om?

Hutten maakt het verschil door altijd veel aandacht te geven aan gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Daar werken ruim 1400 enthousiaste mensen dagelijks hard voor. Hutten wil een toegevoegde waarde in culinaire gastvrijheid zijn. Samen zijn we voortdurend op zoek naar vernieuwing.

Ook voor passende innovatieve en creatieve concepten op het gebied van locaties, kun je prima bij ons terecht. We hanteren daarbij maar één regel: waar jij jouw event ook wil organiseren, de locatie moet top zijn. Een tien. Ga je voor één van onze locaties midden in de natuur of in de bruisende binnenstad? Vergaderen tussen de kamelen of je jubileum vieren op de middenstip? Regelen we. Net als die feesttent in je achtertuin. Onze professionele mannen en vrouwen van Interieur & Decorbouw kunnen de complete inrichting van jouw event verzorgen: van ontwerp tot productie en van opbouw tot styling. Alles tot in de kleinste details verzorgd. Wij organiseren jouw event zoals jij dat wilt en trekken pro-actief de kar.

Waar streeft Hutten naar?

Goed zorgen voor de aarde is voor ons vanzelfsprekend. We maken bewuste keuzes om zoveel mogelijk impact te kunnen maken. Daarbij richten we ons op twee belangrijke thema’s: Natuur & Milieu en Sociaal & Inclusief.

Het is ons doel om in 2024 klimaatneutraal te zijn. Dat gaan we bereiken door de impact van de producten die door ons bedrijf stromen en de impact van onze eigen bedrijfsprocessen te minimaliseren. De CO2 die we uiteindelijk nog uitstoten, compenseren we. Ook brengen we de CO2-belasting van onze producten in kaart. We zetten in op een verschuiving van dierlijke eiwitten naar plantaardige eiwitten (in 2024 bestaat ons aanbod en het gebruik van eiwitten voor minimaal 60% uit plantaardige eiwitten). Daarnaast dringen we voedselverspilling steeds verder terug en zoeken we naar circulaire oplossingen voor onze afvalstromen. Daarbij gaan we voor veel minder plastic en kiezen we de recyclebare en composteerbare variant waar mogelijk. Onze deuren staan open voor alle talenten en we betalen een eerlijke prijs aan iedereen die met en voor ons werkt.

Word direct lid

Missie: klimaatneutraal voor een leefbare wereld

De productie van voedsel draagt op dit moment voor 30% bij aan de opwarming van de aarde. Het is ons doel om in 2024 klimaatneutraal te zijn. Zo werken we vanuit diverse disciplines in het bedrijf aan het behalen van onze doelstellingen, is duurzamer worden een gedeelde verantwoordelijkheid van ons allemaal en daarmee intrinsiek verankerd in onze bedrijfsvoering.

LEES HIER MEER OVER HUTTEN CATERING

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als Hutten catering geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .