Kaneman Entertastement

 
 

Catering uit Venlo: Kaneman Entertastement

Bent u op zoek naar een geheel verzorgde beleving en niet naar een standaardcatering? Dan is Kaneman Entertastement het cateringbedrijf uit Venlo voor u. Hét adres voor al uw events, partijen en feestjes, waarbij alles van top tot teen netjes en goed verzorgd wordt.

“Let us entertain you” is iets waar het bedrijf graag voor staat. Het zijn geen gewone feesten, events en partijen, maar hier wordt nog lang over nagepraat. Het woord in de naam “Entertastement” is hetgeen waar het om draait. Een totaalbeleving die klopt van begin tot eind.

Het verhaal van: Kaneman Entertastement

“Entertastement. We hoeven je vast niet uit te leggen dat dit woord een samenvoeging is van taste en entertainment, smaak en vermaak; de bouwstenen van ieder feest. Want wat is een feest zonder slingers? Zonder kers op de taart? Gewoon een feest. En daar nemen wij geen genoegen mee.

Kaneman Entertastement verzorgt feesten en events van een ander kaliber. Totaalconcepten waarbij beleving, happening en creativiteit voorop staan. Wij bedenken niet alleen unieke concepten, maar brengen ze ook tot leven. Bij ons wordt er geen eten voorgeschoteld, maar zijn de culinaire gerechten net zo’n verrassing als de presentatie an sich. Wij zijn dol op opdrachtgevers die buiten de geijkte paden denken, want dat doen wij ook. Graag zelfs! Niets is ons te gek en kwaliteit is geen issue. Wij organiseren feesten van begin tot eind; van verrassende gerechtjes tot bijzondere manieren om ze te serveren, aankleding, styling en bediening. Om dat te realiseren lopen we graag net iets harder dan de rest.

Waar wij dit voor doen? Voor jou. Voor onze gasten. Want nog meer dan goed eten en een groots feest, is de herinnering die achterblijft. Mooiste momenten delen met mensen waar je om geeft; daar draait het om. Als wij daar deelgenoot van mogen zijn, zijn wij op ons best.”

Zakelijke events

Als u een zakelijk event heeft, dan maakt het voor Kaneman Entertastement niet uit waar u bent. Of het nou gaat om een bedrijfshal die omgetoverd moet worden tot een balzaal voor 300 mensen, of om een klein besloten feest die u wil organiseren voor een jubilaris, of u de opening van het nieuwe pand groots wil vieren met een lichtgevende dansvloer en een dj. Het maakt niet uit, uw wensen staan voorop bij Kaneman.

Hier is een lijst om het voor u iets gemakkelijker te maken:

 • Personeelsfeesten
 • Productpresentatie
 • Netwerkborrel
 • Beurscatering
 • Kerstborrel
 • Relatie event
 • Diner
 • Jubileum
 • Opening

Word direct lid

Privé events

Wilt u bijvoorbeeld op een braakliggend terrein of in een weiland van de service van Kaneman gebruik maken? Geen probleem! Kaneman Entertastement organiseert op ieder denkbare locatie, waar u maar wilt. Zo hebben ze bijvoorbeeld als een hun kunstje vertoond in een circustent en in een museum.

Als u grootse, haast onmogelijke plannen hebt dan moet u even contact met ze opnemen. Niets is onmogelijk volgens Kaneman.

Een avond beleven die u nooit weer vergeet? Dan moet u bij Kaneman Entertastement zijn.

Lees hier meer over Kaneman entertastement

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering uit Venlo Kaneman Entertastement geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

  .

  .