Maison van den Boer

 
 
 

Catering Maison van den Boer

Catering Maison van den boer staat bekend om haar historische klasse en innovatieve smaakmakers. De roots van Maison van den Boer liggen achter het fornuis. Bij Maison van den Boer draait alles om de smaak van lekker eten. Mijlpalen in uw leven, waarop u met een gevoel van geluk op terugkijkt. Dat is het doel van maison van den Boer. Het is onze drijfveer om dit soort onvergetelijke momenten te creëren. Wat hen gelukkig maakt, is de wereld een stukje gelukkiger maken.

Maison van den Boer is onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep. Bij het 100-jarig bestaan in 2006 ontving men het predicaat Koninklijk.

Waar staat cateraar Maison van den Boer bekend om?

Maison van den Boer verzorgt elk jaar zo’n 2000 private, corporate en public events. Daarnaast verzorgt men het hele jaar door de gastvrijheid op diverse vaste venues. Sinds 2001 komt de kwaliteit en creativiteit van Maison van den Boer ook tot uiting in Duitsland.

Een bijzonder oog voor detail. Daar staat Maison van den Boer bekend om. Dat zie je ook terug bij de samenstelling van het team. Maison van den Boer bestaat uit een team van gepassioneerde werknemers met een sterk gevoel voor gastvrijheid met als doel dat bij elk project het plezier ervan af straalt.

Waar streeft Maison van den Boer naar?

Maison van den Boer kijkt naar de toekomst en hoe men de wereld een stukje gelukkiger kan maken. De bescheiden bijdrage die men kan leveren bij Maison van den Boer grijpen ze met beide handen aan. Zo zoekt men naar oplossingen die voedselverspilling voorkomen. Ook werken ze aan duurzame relaties met klanten, leveranciers en onze mensen. Die zijn echt onderdeel van onze familie.

Word direct lid

Missie: Voedselverspilling tegen gaan

In het cateringvak is voedselverspilling nooit helemaal te voorkomen. Maison van den Boer is zich dus erg bewust van hun verantwoordelijkheid om zo zorgvuldig mogelijk met voedsel om te gaan. Hoe zie je dat terug:

  • energiebesparing
  • gebruik van duurzame ingrediënten
  • optimale afvalscheiding
  • Creatief verwerken van overgebleven voedselresten
Lees hier meer over cateraar Maison van den Boer

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als cateraar Maison van den Boer geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .