Kookers.nl

 
 
 

Kookers: Live cooking, kookfeest voor iedereen

Kookers Kookevenementen B.V. verzorgd sinds 2005 met verschillende formules bedrijfsfeesten, kookworkshops, prive-diners, marketing ondersteunende kookdemonstraties en live-cooking evenementen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar en organisatiebureau. 

Kookers staat voor: Kookfeesten voor iedereen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers is Kookers veelal actief in het segment 6-200 gasten. Kookers biedt verschillende diensten aan, van besloten diners voor groepen en grote kookworkshops tot een priverdiner aan huis.

Waar staat Kookers bekend om?

Kookers is in staat om vele (kleine) evenementen tegelijk te plannen en toch de communicatie zo persoonlijk mogelijk te houden. Dit wordt mogelijk gemaakt door hun geautomatiseerde, maar toch persoonlijke communicatie systeem. Vanaf het eerste contact tot de hele offerte fase kan de opdrachtgever 24 uur per dag inloggen. Hierin kan men alle wensen, behoefte, wijzigingen en speciale verzoeken doorgeven.

Medewerkers en ingeleende krachten zien de wijzigingen, behalve de persoonlijke contactgegevens en prijs specificaties.
Dat maakt het zowel voor Kookers als de opdrachtgever inzichtelijk.

Formule tot succes Kookers

Wat is de succesformule van Kookers: Enthousiaste mensen, veel kookmateriaal en verse ingrediënten. Kookers gaat altijd voor perfectie en is pas tevreden als aan alle wensen van de opdrachtgever is voldaan. Deze formule zie je bij Kookers terug in alles wat met koken te maken heeft.

Kookers maakt alles altijd op locatie. Dit doet men voor, of samen met de gasten. Dat persoonlijke contact is voor Kookers ontzettend belangrijk. Dit zie je als opdrachtgever in het hele proces terug. Kookers gaat niet voor een 10 maar voor een 11.

Word direct lid

Kookprojecten van Kookers

Kookers heeft door de jaren heen al menig kookprojecten tot een succes gemaakt:

  • Grotere events: bijvoorbeeld een walking dinner met live cooking
  • BBQen als catering voor vrienden en collega’s
  • Rollende keukens
  • Kookdemonstraties
  • Bewoners via gemeentes en woningcorpraties helpen met de overgang van gas naar elektrisch koken
Lees hier meer over Kookers

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering Kookers geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

    .

    .