LaVie Catering

 
 

LaVie catering

LaVie Catering zorgt al meer dan 25 jaar voor smakelijke verhalen. Dit is een partycateraar die zijn hand niet omdraait voor een groot evenement waar 10.000 gasten komen, maar óók graag meedenkt met een kleine thuisviering.

De inspiratie halen ze overal vandaan en laten zich verrassen door de laatste foodtrends uit New York of Japan, maar ook bij het tentje om de hoek. Deze inspiratie delen ze graag met jou. 

Waar staat LaVie Catering bekend om? 

Het geen waar LaVie Catering bekend om staat is ‘’jouw verhaal laten smaken’’. Sinds 1990 creëert het cateringbedrijf uit Cuijk al smakelijke verhalen. In de keuken ligt de roots van LaVie Catering. De plek waar alles draait om smaak van lekker eten en drinken. De chef-kok uit Sicilië is als sinds jonge leeftijd omringd door een diversiteit aan geuren, kleuren en smaken. Zijn creativiteit wordt gebruikt in zowel de meest bijzondere als eenvoudige gerechten. 

Verwachting  

Deze cateraar gelooft dat de mooiste evenementen met een goed en smakelijk verhaal niet snel vergeten wordt. Mijlpalen in je leven zoals een geboorte, een bruiloft, een groot verjaardagsfeest, daar mag je met een gevoel van geluk op terugkijken. Naast deze mijlpalen wil LaVie Catering óók personeelsfeesten, congressen en bedrijfsfestivals onvergetelijk maken. Samen met jou kijken ze graag naar de aspecten die deze momenten vormgeven. En goed eten en drinken is daarin de hoofdmoot. Dat is wat je kan verwachten bij LaVie Catering. 

Word direct lid

Gastvrijheid 

Het is belangrijk dat elke gast zich welkom voelt. Een middag, avond, of dag plezier hebben en genieten. Daar werkt het hele team aan mee. Alle details moeten kloppen: de kers op de taart, de olijf in de martini. Als dat zo is, creëren ze een gevoel en een moment dat niet snel vergeten wordt. De wensen van de klant staan altijd centraal. Na een kennismaking gaan ze aan de slag met een offerte op maat. Je komt LaVie Catering tegen door heel Nederland. LaVie catering is óók benieuwd naar jouw verhaal! 

Lees hier meer over LaVie Catering

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering uit Den Haag AtTheBinck geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

    .

    .