NB Hospitality

 
 

Catering NB Hospitality

NB Hospitality is dé specialist in event- en venue catering. Ze zetten de kennis en ervaring, die in 115 jaar en over meerdere generaties is opgebouwd in om deze nieuwe onderneming inhoud te geven.

Deze frisse start geeft ruimte voor creatieve, vernieuwde en toekomstgerichte vormgeving van gezonde, aantrekkelijke foodservice en gastvrijheid. NB Hospitality staat voor u klaar!

Waar staat NB Hospitality bekend om?

Als fullservice cateraar staat NB hospitality klaar voor kleinschalige cocktailsessie thuis tot aan grootschalige feesten met complete barservice en verhuur van alle apparatuur. De fullservice geldt ook voor de catering voor bars & restaurants. Het leveren van dranken, apparatuur, maar ook voor personeel & advies kunt u bij NB hospitality terecht!

NB hospitality streeft naar het blij maken van de gasten met behulp van allerlei verschillende arrangementen. Uw evenement of onderneming wordt gegarandeerd een succes. Kwaliteit en passie gaan samen NB hospitality!

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering NB Hospitality geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .