Onder de Luifel Catering & Partyservice

 
 

Onder de Luifel catering in Leeuwarden

Onder de Luifel, boven verwachting! Ze zijn een full service conceptcateraar en maken van elk moment een event, of dit nu privé of zakelijk is. Ze deinzen niet terug voor een bedrijfsfeest met 2000 gasten. Maar ook een intiem thuisdiner zien ze als een uitdaging!

Waar staat de cateraar uit Leeuwarden om bekend?

Al 50 jaar is Onder de Luifel hét adres in Noord Nederland voor partyservice en catering. In al die jaren hebben hun de broodnodige ervaring opgedaan.

Ooit gestart als proeflokaal van de Friese Zuivelbond, maakte Onder de Luifel al snel faam als partycateraar. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste partyservice organisatie van Friesland en één van de grootste van Noord-Nederland. In 2006 is Onder de Luifel verhuisd naar een nieuwe locatie, die volledig is ingericht op de partyservice. Hierdoor worden service, kwaliteit en hygiëne nog beter gegarandeerd.

Laat je inspireren door Onder de Luifel

Het cateringbedrijf uit Leeuwarden neemt je graag mee op reis door de culinaire landschappen van het bedrijf. Hierbij kun je je laten inspireren door de lekkerste gerechten, recepten, lokale producten, de beste arrangementen van het bedrijf en de beste tips & tricks van de chefs.

Word direct lid

Welke mogelijkheden bieden ze?

Vers eten, veelal van Friese bodem, vele catering arrangementen en ongelimiteerde mogelijkheden. Bij Catering & Partyservice Onder de Luifel bestel je online catering voor iedere gelegenheid in Friesland. Door de ervaring, veelzijdigheid en flexibiliteit bieden ze catering op maat aan. Wil je een arrangement bestellen voor je bruiloft, verjaardag, familiedag, bedrijfsfeest of vergadering? Bij onder de luifel profiteer je van:

  • Ongelimiteerde catering mogelijkheden: barbecue, buffetten, lunch en hapjes.
  • Meer dan 50 jaar catering ervaring.
  • Veelzijdig en flexibele inzetbaarheid voor het organiseren van al jouw bijzondere momenten.
  • Een deskundig en ervaren team bij de catering.
Lees hier meer over Onder de Luifel Catering & Partyservice

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als Onder de Luifel catering uit Leeuwarden geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .