Ria Joosten Catering & Evenementen

 
 

Smaak, sfeer & meer bij Ria Joosten catering & evenementen

Ria Joosten Catering & Evenement houdt ervan de opdrachtgever te verrassen en stiekem te verbluffen met het eindresultaat van een fantastisch evenement. Bij zowel de organisatie als de catering van een zakelijk of particulier evenement zorgt men ervoor dat de gasten een unieke beleving ervaren. Hebt u een zorgeloze nacht vóór het feest of evenement en slaapt heerlijk voldaan erna. Dan heeft Ria Joosten ook een voldaan gevoel

Hoe verras je de opdrachtgever?

Ria Joosten Catering en Evenementen verrast de opdrachtgever door continu te werken aan innovaties op het gebied van catering, smaak en beleving. Daarnaast verdiepen zij zich optimaal in de wensen en behoeften van de opdrachtgever en de gasten. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om. Gasten proeven de pure smaak van onze gerechten, ze voelen aan dat de sfeer helemaal past binnen het totaalplaatje en misschien wel het allerbelangrijkste: ze voelen zich optimaal gast.

Bij Ria Joosten catering en evenementen staat duurzaamheid centraal. Dat straalt het bedrijf uit en dat merk je ook in het eindproduct. De visie van Ria Joosten: De totale wereldbevolking blijft groeien terwijl de voedselvoorraad krimpt. In de toekomst zal men dus bewuster moeten gaan consumeren. Bij Ria Joosten Catering & Evenementen zijn ze daar dan ook volop mee bezig.

Hoe onderscheidt Ria Joosten Catering & Evenementen zich van de rest?

Ria Joosten Catering & Evenementen is trotse eigenaar van het Green Key certificaat niveau GOUD ! Wat houdt dat in? Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Met dit keurmerk doen zij er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Een mooi voorbeeld van waar Ria Joosten Catering & Evenementen  mee bezig is: ze doen hun onze uiterste best om, als bedrijf, een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Word direct lid

Missie: Duurzame catering

Hoe zie je dat terug bij Ria Joosten Catering & evenementen? Ze hanteren hiervoor onder andere de volgende maatregelen:

 • Werken met streekproducten. Deze zijn duurzamer omdat de weg van producent tot consument hierbij het kortst is
 • Er wordt alleen met biologische en Fairtrade producten gewerkt
 • Zowel op partijen als op onze vaste locaties wordt het afval gescheiden
 • Werken met duurzaam, gerecycled disposable servies
 • Food concepten die wij aanbieden worden volledig afgestemd op de behoeften van onze gasten waardoor zo min mogelijk food over blijft
 • Er wordt extreem energiezuinig gewerkt
 • Maatregelen getroffen om de hoeveelheid waterverbruik op jaarbasis te verminderen
 • Sponsoren van verschillende verenigingen en lokale organisaties
 • Wij plannen onze logistiek zo efficiënt mogelijk
Lees hier meer over Ria Joosten Catering & Evenementen

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als Ria Joosten Catering & Evenementen geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

  .

  .