Servontyn Catering

 
 

Catering uit Arnhem: Servontyn

Servontyn Catering is een full service cateraar, gebouwd op een fundament van gastvrijheid. Of het nu gaat om hapjes, amuses, lunches, buffetten, borrels, feestelijke openingen of complete feesten en partijen; Servontyn is van alle markten thuis. Ze hebben bij de werkzaamheden een duidelijke filosofie voor ogen; ‘Het leveren van hoogwaardige service en kwalitatief goede producten, passend binnen het financiële plaatje van de opdrachtgever’. Deze filosofie brengen ze tot uiting door elke levering en partij van Servontyn Catering te baseren op drie krachtige kernwaarden; Stijl, Smaak & Service.

Catering Servontyn staat voor: Verantwoord ondernemen

Catering Servontyn gaat voor kwaliteit, duurzaamheid en bovendien is men begaan met de wereld om hen heen. Ze zijn daarom lid van verschillende keurmerken en ondersteunen een tal van goede doelen. Zo werken ze bijvoorbeeld (behalve met ONCE) ook samen met ‘De Arnhemse uitdaging’.

Samen met de Arnhemse Uitdaging tracht catering Servontyn bruggen te bouwen tussen het bedrijfsleven en de samenleving. Dat doet men door het stimuleren en organiseren van maatschappelijk betrokken ondernemen in Arnhem en het tot stand brengen van samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Om zo oplossingen te realiseren voor maatschappelijke vraagstukken.

De keuken van Arnhemse catering Servontyn?

Veel van wat catering Servontyn doet is maatwerk; aan de hand van uw wensen en budget stellen zij een passende offerte op. De keuken van catering Servontyn is heel breed maar tegelijkertijd heel gespecialiseerd. Dat houdt in dat men alleen werkt met producten van de hoogste kwaliteit, hierbij wordt ook rekening gehouden met de duurzaamheid.

Een greep uit het assortiment:

 • Mixahapjes
 • Amuses
 • Lunches
 • High teas
 • Bufetten
 • BBQ’s
 • Walking dinners
 • Sitting dinners

Word direct lid

De kernwaarde van Catering Servontyn:

Bij Catering Servontyn staat service hoog in het vaandel. De service is gebaseerd op uitstekende gastheerschap. Verder staan de service van Catering Servontyn bekendt om de hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en integriteit.

Deze kernwaarden vormen de basis voor een duurzame relatie tussen Catering Servontyn en haar opdrachtgevers. Er is catering Servontyn dan ook veel aan gelegen om deze sterke relaties met opdrachtgevers te behouden en uit te bouwen. Niemand is een nummer voor hen en de kernwaarden van catring Servontyn worden bij elke opdrachtgever op een unieke manier toegepast.

Lees hier meer over de Arnhemse catering Servontyn

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering uit Arnhem Servontyn geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

  .

  .