Van der Linde Catering + Evenementen

 
 

Van der Linde Catering + Evenementen

Van der Linde Catering + Evenementen richt zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Dit doen zij met passie, een flinke dosis creativiteit, persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring. Ze zorgen ervoor dat gasten zich welkom voelen bij binnenkomst en met een glimlach uw evenement verlaten!

Ze hebben jarenlange ervaring met diverse Internationale kookstijlen. Bovendien is het keukenteam van Van der Linde Catering + Evenementen dagelijks bezig om nieuwe creatieve concepten te ontwikkelen zoals 3D-foodprinting.

samenwerkingsverbanden met  unieke toplocaties

De uitstraling en sfeer van uw evenement wordt voor een groot deel bepaald door de locatie. Dat snapt Van der Linde Catering + Evenementen maar al te goed. Daarom hebben zij samenwerkingsverbanden met een selecte en unieke groep toplocaties in de randstad. Op basis van uw behoefte en wensen kunnen zij u adviseren welke locatie het beste past bij uw programma, thema en budget. Deze locaties kunnen zij, door hun jarenlange goede relatie, voor u contacten en daarmee het werk voor u uit handen nemen.

De stijl van koken van ‘Van der Linde’

Van de Linde Caterings keuken is gebaseerd op een moderne stijl van koken. Deze moderne stijl is gebaseerd op koken met lokale producten met een verhaal geselecteerd op kwaliteit, smaak en herkomst. Ze werken zoveel mogelijk met 100% biologische, duurzaam geproduceerde, diervriendelijke en fairtrade producten. Dat zie je, dat voel je, dat ruik je en dat proef je! Dit resulteert in vernieuwde menu’s en verrassende foodconcepten.

Word direct lid

Verschillende concepten

Wat Van der Linde Catering + Evementen te zeggen heeft over haar concepten: “Onze concepten zijn puur, eigentijds en no-nonsense”

Innovatie van receptuur en creativiteit van het keukenteam van Ctaering van de Linde zorgen ervoor dat ze voor ieder evenement een passend voorstel hebben. Puur, eigentijds en no-nonsense. Het uitgangspunt; toegankelijk en herkenbaar voor alle gasten, maar verrassend in onze presentatie!

Concepten:

 • DUTCH CUISINE 0.0
 • NO-WASTE
 • BROOD & ZO
 • MINI FESTIVAL
 • FOOD FESTIVAL
 • INNOVATION
 • INRICHTING & STYLING
Lees hier meer over Van der Linde Catering + Evenementen

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Van der Linde Catering + Evenementen geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

  .

  .