Van Gruijthuijsen

 
 

Catering uit Heesch van Gruijthuijsen

‘’ Uw gasten zijn immers ook onze gasten’’ is een sterke quote van het stijlvolle familiebedrijf van Gruijthuijsen uit Heesch. Passie, volle betrokkenheid en toewijding zijn aspecten waarmee het bedrijf u graag wilt verwennen met de catering in Heesch.

Bij van Gruijthuijsen kun je terecht voor culinaire hoogstandjes tijdens het ontbijt, de lunch, voor een feest en in ’t Woud. Deze lang gevelboerderij beschikt over een aantal sfeervolle ruimtes die voor tal van doeleinden gebruikt worden.

Waar staat de Heesche cateraar om bekend?

Van Gruijthuijsen Catering is een stijlvol familiebedrijf dat ruim 50 jaar ervaring heeft in het organiseren en verzorgen van feestelijke gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. Zij staan voor betrokkenheid, toewijding en passie. Samen met u bedenken ze een passende invulling van menu tot complete inrichting. Met telkens weer oog voor gastvrijheid en culinaire kwaliteit. Zij streven ernaar om u onbezorgd te laten genieten. Uw gasten zijn immers hun gasten!

Wie is van Gruijthuijsen nou echt?

Natuurlijk zijn er de verfijnde ingrediënten, de zorgvuldig gekozen decoratie en de creatieve ideeën. Maar het echte geheim van Van Gruijthuijsen zijn de mensen. Stuk voor stuk enthousiast en met passie voor hun vak.

Word direct lid

Gezelligheid? Kijk naar ’t Woud

Deze lang gevelboerderij beschikt over een aantal sfeervolle ruimtes die voor tal van doeleinden gebruikt worden. Parkeren is geen probleem, zij beschikken over ruim 120 parkeerplaatsen. Elke gelegenheid wordt verzorgd op de door uw gewenste manier. Om een vrijblijvende afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen. Zij maken een offerte op maat voor u. Uitgaande van een scherpe prijsstelling, indien gewenst op “afkoop” basis. ’t Woud is altijd exclusief alleen voor uw gezelschap, er zijn dus geen andere gasten in het pand tijdens uw feest.
• Een gezellige bar in hun brasserie
• De aperitiefruimte
• De zaal

Lees hier meer over catering van Gruijthuijsen

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering uit Heesch van Gruijthuijsen geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .