Van Melick Quality Catering

 
 

Catering uit Limburg: Van Melick Quality Catering

Van Melick catering gelooft er heilig in dat lekker en gezond eten gelukkig maakt. Dat ziet u terug in de catering en passende aankleding van uw feest of event, thuis, op uw bedrijfslocatie of op een andere locatie. Van Melick is uw partner voor bruiloft catering in Limburgcommunieskoffietafel catering, presentaties, netwerkbijeenkomsten, beurzen en meer.

Catering company van Melick zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. U kunt eventueel kiezen uit toplocaties die de sfeer verhogen. Ervaar in alle gevallen een vlekkeloze organisatie en proef van de smakelijke kunsten van de koks van Van Melick. De kookkunsten van Van Melick passen in elk straatje, maar de kwaliteitsstandaard is altijd hoog. Ze streven naar events die een belevenis zijn, zodat de gasten er nog lang over napraten.

Uw publieke event wordt op maat geregeld

De organisatie van uw concert of ander groot publieksevenement is bij Van Melick in goede handen. Met de expertise van Van Melick helpen zij u, uw evenement naar een hoger niveau te tillen. U kunt bij hen terecht voor adviezen, totaalconcepten, locaties en leveranciers. Alles om uw evenement tot een succes te maken!

 

Waarom Van Melick voor uw evenement:
  • Betrouwbare partner
  • Samen denken om te komen tot een win-win situatie
  • Expertise op het gebied van concerten, buitenfestivals en andere grote publieksevenementen

Uw zakelijk event op maat

Bent u organisator van zakelijk evenement? Dan wilt u ongetwijfeld graag een goede indruk maken, uw gasten aangenaam verrassen en zorgen dat zij niets te kort komen. Want tevreden gasten zijn de basis voor een succesvolle bijeenkomst. Van een bestuursvergadering van enkele tientallen personen tot een congres met meer dan duizend gasten, van productpresentatie tot een klantendag, van bedrijfsfeest tot een meeting op locatie: het is úw feestje, zoals dat heet.

Dit is wat Van Melick eraan kan toevoegen:

  • Heel veel ervaring met het succesvol organiseren en uitvoeren van zakelijke evenementen.
  • Heerlijke culinaire gerechten waar u uitstekend mee voor de dag kunt komen!
  • Top catering, volledige organisatie van de dag, in een zakelijke sfeer met een persoonlijke touch.

Van Melick maakt van uw zakelijk evenement een memorabele en bijeenkomst, een prima basis voor succes.

Word direct lid

Wat maakt Van Melick uniek

Familiebedrijf Van Melick, met inmiddels de vierde generatie aan de leiding, behoort al jaren tot de top van de cateraars in het land. De goed opgeleide en attente medewerkers laten u onbekommerd genieten van de feestelijke ambiance, de fraai opgetuigde locatie en heerlijk eten.

Van Melick is onderscheidend in creatieve concepten, flexibiliteit en kwaliteit. Laat het allemaal gerust aan de vakkundige mensen van Van Melick over. Met Van MeliCk – let op de C van Culinair – wordt het voor u een feestje.

Lees hier meer over catering Van Melick

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering uit Maastricht Van Melick geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .