Vineyard Catering

 
 
 

Vineyard Company catering uit Utrecht

Vineyard exploiteert unieke horecalocaties in Midden-Nederland en is daarnaast actief als premium cateringpartner. Het cateringlabel van Vineyard – Vineyard Premium Catering – is een high-end, full-service cateringlabel waarbij de Vineyard kwaliteit en service bovenaan staan. Als flexibele cateringpartner biedt Vineyard eventplanners, eventbureaus, evenementenlocaties en particulieren in Midden-Nederland een uitstekend product en een sublieme gastvrijheidsbeleving.

Waar staat de catering van Vineyard Company bekend om?

In de huidige (premium) cateringmarkt willen veel partycateraars de hele scope aanbieden. Vineyard daarentegen, biedt het product modulair aan. Van minimaal food en chefs tot full-service event verzorging inclusief inrichting, tentaccommodatie en entertainment en zelfs de hele horeca exploitatie. Daarbij staat de kwaliteit van het eten & drinken en de gastvrijheid altijd voorop. Voor locaties die eten, drinken, duurzaamheid & gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan, is Vineyard een logische partner – inpandig of flexibel als premium cateraar.

Waar streeft Vineyard Company naar?

Vineyard Company streeft naar het realiseren van onderscheidende cateringconcepten door samen te ontwikkelen, te innoveren en te investeren. We combineren ambachtelijk vakmanschap met een innovatieve aanpak. Zo willen wij ook in de toekomst onze partners een unieke ervaring blijven bieden. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk aspect. Ben je op zoek naar een partner die jouw gasten kwalitatief hoogwaardige producten en buitengewone gastvrijheid biedt? Dan ben je bij Vineyard aan het juiste adres.

Word direct lid

Missie: kwaliteit & gastvrijheid

Bij Vineyard draait het om eten & mensen. Aan de kwaliteit van goed eten & gastvrijheid doen wij geen concessies.

LEES HIER MEER OVER VINEYARD COMPANY CATERING

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als Vineyard Company catering uit Utrecht geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

 

    .

    .