YveY Catering en Events

 
 
 

YveY catering uit Nijmegen

Voor uitstekende catering uit Nijmegen moet je bij Cateraar YveY zijn. YveY is namelijk veel meer dan een traditionele cateraar. Ze zijn een duizendpoot in de wereld van hospitality en events. Ze nemen je mee in het brede pallet aan diensten die worden aangeboden. Zo vind je makkelijk en snel wat je zoekt én krijg je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten.

Ze zijn je partner en kruipen ‘under your skin’; op zoek naar je DNA om zo jouw event of concept te laten verlopen zoals jij het had bedacht. Vormgeven, realiseren én overtreffen: ze doen het graag.

Waar staat de Nijmeegse cateraar bekend om?

YveY staat bekend om een partner die doelgericht is. Met specialisaties in Hospitality, stadions, Events en vakantieparken is YveY erg breed inzetbaar. Als partner van vele stadions zorgen ze voor meer kwaliteit, zekerheid en inkomsten. Jij houdt de regie. In ruil daarvoor krijg je als club een professionele partner die een totaal en kwalitatief goed horecaconcept en goede hospitality operatie neerzet. Ze denken mee over groei in sales en evenementen en zien kansen om te groeien als geen ander.

Waar streeft YveY naar?

YveY streeft naar kwaliteit, doelgerichtheid en een professionele aanpak op maat. Ze zijn de partner die als geen ander transparantie over de horeca koppelt aan een professionele aanpak en commerciële insteek.

Word direct lid

Missie: Met een vast team groei realiseren

De missie van YveY is om met een vast team in te zetten op de kwaliteit en groei van een partner. Met de creativiteit en oog voor detail draagt YveY bij aan nieuwe doelstellingen.

YveY catering staat voor:
• Kwaliteit
• Langdurig partnerschap
• Doelgerich

Lees hier meer over YveY catering

Sfeerimpressie van ONCE en haar leden

Net als catering YveY uit Nijmegen geïnteresseerd in een lidmaatschap bij ONCE, maar toch nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Stel hieronder uw vraag

    .

    .