Uncategorized

Fieldlab Evenementen – Jouw bijdrage is belangrijk! 

By augustus 24, 2022 No Comments

Fieldlab Evenementen heeft in de afgelopen bijna twee jaar middels onderzoek vol ingezet op het zo snel mogelijk, op verantwoorde wijze, heropenen van onze sector. Data vanuit die pilot events zijn destijds verwerkt in het Risicotaxatie Model dat door TU Delft werd ontwikkeld. Inmiddels is alle informatie te vinden op CKVE.nl, het COVID Kenniscentrum voor Evenementen. 

Fieldlab Evenementen is nog altijd op zoek naar nieuwe data om het genoemde Risicotaxatie Model te verrijken. Met als doel om met aanvullende informatie nog meer kennis te vergaren. Op dit moment bestudeert de overheid de mogelijkheden hoe om te gaan met COVID komend najaar en mogelijke scenario’s en is de sector met de overheid in gesprek over maatregelen. Daarom willen wij zorgen dat onze informatie nog steeds up-to-date is en dat we kunnen onderbouwen waarom wij niet dicht hoeven. En daar hebben wij organisatoren – input vanuit de branche – bij nodig! Een kleine inspanning; een grote bijdrage. Lees verder → 

Wat vragen wij van de organisator? Ons op hoofdlijnen inzicht te geven in de belangrijkste eigenschappen én eventueel genomen (COVID gerelateerde) maatregelen van jouw event. Invullen – via online link – kost je slechts een paar minuten. 

Wat vragen wij van (de organisator) en de bezoekers? Jouw bezoekers – op dag 10 na het event – via een link te vragen onze online enquête in te vullen. Als organisator bepaal je zelf via welke (gebruikte) communicatiekanalen (mail, app etc.) je dat doet. Via deze link naar de online enquête wordt bezoekers gevraagd naar het sociale belang van evenementen, de frequentie van evenementenbezoek ten opzichte van andere sociale bezigheden en of ze in de afgelopen tijd nog COVID gerelateerde klachten hebben gehad. Voor de volledigheid: de enquête is volledig anoniem, wij hebben dus geen gegevens van jouw bezoekers.

Daarom ons vriendelijke doch dringende verzoek: Ben je enthousiast en wil je deelnemen, laat het ons weten via maarten.schram@fieldlabevenementen.nl.