Updates

Nieuwe website Servontyn catering gelanceerd

By april 15, 2016 No Comments

APRIL 2016 – De afgelopen tijd heeft Servontyn hard gewerkt aan een nieuwe website. Het resultaat is een frisse, stijlvolle, heldere website en geeft precies weer waar ze als cateraar voor staan. Ze nodigen jullie van harte uit om ‘een kijkje in de keuken’ te nemen op www.servontyn.nl en zijn benieuwd naar je reactie!

Servontyn Catering is een echt Arnhems bedrijf, opgericht in 1989. Het is een full service cateraar, gebouwd op een fundament van gastvrijheid. Of het nu gaat om hapjes, amuses, lunches, buffetten, borrels, feestelijke openingen of complete feesten en partijen; Servontyn is van alle markten thuis.
Ze hebben bij hun werkzaamheden een duidelijke filosofie voor ogen; ‘Het leveren van hoogwaardige service en kwalitatief goede producten, passend binnen het financiële plaatje van de opdrachtgever’. Deze filosofie brengen zij tot uiting door elke levering en partij te baseren op drie krachtige kernwaarden; Stijl, Smaak & Service. Daarbij staan kwaliteit en gastvrijheid voorop. Zij zullen er alles aan doen om hun gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

servontyn