VAN DER LINDE CATERING + EVENEMENTEN

De glimlach van onze gasten is ons succes

Van der Linde Catering + Evenementen richt zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Dit doen zij met passie, een flinke dosis creativiteit, persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring. Ze zorgen ervoor dat gasten zich welkom voelen bij binnenkomst en met een glimlach uw evenement verlaten!

Ze hebben jarenlange ervaring met diverse Internationale kookstijlen. Bovendien is het keukenteam van Van der Linde Catering + Evenementen dagelijks bezig om nieuwe creatieve concepten te ontwikkelen zoals 3D-foodprinting.

HANS VAN DER LINDEN / DGA

‘De glimlach van onze gasten is ons succes’

Wij bieden u eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid. Met passie streven wij ernaar om van elk evenement een bijzonder moment te maken met een onuitwisbare herinnering.

We zijn altijd flexibel en werken vanuit het verlangen om van het leven te genieten. Ons plezier in het werk is de basis voor onze hoogwaardige dienstverlening. De door Van der Linde Catering + Evenementen geleverde producten onderscheiden zich al jaren van de massa met creatieve culinaire innovaties en verrassende cateringconcepten.

Met ruim 60 jaar ervaring zijn wij uw partner voor partycatering op locatie. Naast partycatering ontzorgen wij diverse locaties, musea, sportevenementen, internationale projecten en pop-up concepten vanuit onze organisatie Food Concepts + Hospitality Management. Voor het ondersteunen en faciliteren van foodproducties bieden wij tevens onze kennis en faciliteiten aan in de black kitchen “De Nieuwe Keuken”.

Wij maken graag kennis met u om onze culinaire creaties samen met u te delen.

Create Together!
Hans van der Linde

De stijl van koken van ‘Van der Linde’

Modern koken met lokale producten

Van de Linde Caterings keuken is gebaseerd op een moderne stijl van koken. Deze moderne stijl is gebaseerd op koken met lokale producten met een verhaal geselecteerd op kwaliteit, smaak en herkomst. Ze werken zoveel mogelijk met 100% biologische, duurzaam geproduceerde, diervriendelijke en fairtrade producten. Dat zie je, dat voel je, dat ruik je en dat proef je! Dit resulteert in vernieuwde menu’s en verrassende foodconcepten.

samenwerkingsverbanden met unieke toplocaties

De mooiste locaties passend bij het thema en budget

De uitstraling en sfeer van uw evenement wordt voor een groot deel bepaald door de locatie. Dat snapt Van der Linde Catering + Evenementen maar al te goed. Daarom hebben zij samenwerkingsverbanden met een selecte en unieke groep toplocaties in de randstad. Op basis van uw behoefte en wensen kunnen zij u adviseren welke locatie het beste past bij uw programma, thema en budget. Deze locaties kunnen zij, door hun jarenlange goede relatie, voor u contacten en daarmee het werk voor u uit handen nemen.

Morsestraat 18
2652 XG Berkel en Rodenrij

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu