Updates

Over Michiel Meier Mattern

By december 23, 2015 68 Comments

Michiel Meier Mattern (60) heeft na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag diverse management- en directie functies vervuld, waarbij de rode draad in zijn carrière m.n. de Foodservice markt (horeca, catering & institutioneel) is geweest.

Teamplayer, emphatisch, gestructureerd maar altijd op zoek naar de uitdaging!
Zijn expertise ligt op Food & Hospitality waarbij hij ruime ervaring heeft opgedaan met de diverse facetten van sales, marketing, inkoop, logistiek & distributie, automatisering, personele organisatie en financiën.

Hij heeft ondermeer gewerkt voor KLM Catering, Holland Casinos en Bacardi Martini. De laatste 13 jaar is hij DGA geweest van Farm Fresh (Born) die met de merken Lebouille en Van Brussel op de Foodservice markt in de BeNeLux opereert. Per september jl. heeft hij het bedrijf verkocht.

Nu na zijn “prepensioen” wil hij zich nog graag, parttime, bezighouden met de Food & Hospitality markt. De functie van voorzitter ONCE ziet hij dan ook als een welkome aanvulling en uitdaging hierop. Michiel is een echte teamplayer

Michiel hoopt en vertrouwt erop dat hij met zijn opgedane kennis en ervaring een bijdrage kan (en wil) leveren aan het verder vorm geven, invullen en uitbouwen van ONCE. Hij wil dat graag met het bestuur en de leden zo spoedig mogelijk oppakken!

Join the discussion 68 Comments