Naar de website

Delta Wines

Delta Wines. We love wine, we live wine!

Delta Wines is een internationaal georiënteerde marktspeler in wijn, met een belangrijke rol op de Nederlandse markt. Delta Wines omvat zeven autonome bedrijven met één backoffice in Waddinxveen, Nederland en is de grootste wijnimporteur in Nederland. Het bedrijf omvat een jong en ambitieus team met een groot onderscheidend vermogen. Onze verschillende werkmaatschappijen sourcen hun wijnen wereldwijd en leveren zowel aan detailhandel als groothandel, traditionele vakhandel, tax-free, online en export.

Bas Graat

Onze partners

Door een intensieve samenwerking op te bouwen met supermarktorganisaties, wijnspeciaalzaken, wijnkoperijen en partners in het foodservice kanaal kunnen wij optimaal inspelen op snel veranderende vragen uit de markt. Als partner van deze partijen respecteren wij hun functie in de keten en wij doen daarom niet rechtstreeks zaken met horeca en consument. Delta Wines is KVNW Register Wijnhandelaar. Deze titel is de objectieve waarborg voor de kwaliteit van de onderneming en een extra zekerheid voor onze partners.

Wereldse Wijndagen

Proef de wereld!

De Wereldse Wijndagen is hèt evenement bestemd voor vakhandel en supermarktorganisaties waarin wijn, wijnbeleving en heel veel andere aspecten van de branche centraal staan. Dit evenement is speciaal voor relaties en genodigden van Delta Wines en wordt georganiseerd in ons magazijn in Waddinxveen. Een groot stuk van ons magazijn wordt hiervoor omgetoverd tot een fraaie beursvloer.

Tijdens de laatste editie reisden ruim 90 producenten van over de hele wereld af naar Waddinxveen om alles over hun wijnen te vertellen en deze uiteraard te laten proeven. Daarnaast werden er lezingen gegeven over trends en veranderingen in de wijnindustrie. Topkok Ramon Beuk en zijn team zorgden ervoor dat ook de inwendige mens goed werd verzorgd.

Wereldse Wijndagen (deltawines.eu)

Exportweg 8
2742 RC Waddinxveen
Nederland

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu