BRUS_LOGO_VAN_BRUSSELDe symbiose tussen innoverende technologie en ambachtelijkheid

VAN BRUSSEL is gespecialiseerd in vers en convenience vleesproducten. Gericht op de institutionele en (bedrijfs-) catering markt. Naast een breed basisaanbod in verse vleesproducten biedt VAN BRUSSEL een royale selectie specialiteiten klaar voor gebruik: convenience à la carte!

Dit innovatieve assortiment beantwoordt volledig aan de vraag naar gemak en kwaliteit in de professionele keuken.

Haar kennis van de markt en een goed geoliede logistiek zorgen ervoor dat opdrachtgevers op het gewenste moment worden voorzien van de bestelde goederen. Kraakvers, perfect verpakt en volgens de laatste normen geconditioneerd.

Dit maakt VAN BRUSSEL niet alleen tot vooruitstrevende trendvolger maar ook tot smaakmakende trendsetter.

Naast een breed assortiment vers vlees zijn wij sinds jaar en dag dé expert als het gaat om gegaarde producten, welke op basis van ambachtelijke braadprocessen en met zorg samengestelde recepturen worden bereid. Van Brussel is dus niet zomaar een vleesleverancier. U hoort bij ons bijvoorbeeld ook niet de vraag of het ‘ietsje meer’ mag zijn. U wilt immers de zekerheid dat geleverde porties exact beantwoorden aan uw calculaties en uiteraard aan uw hoge kwaliteitseisen.

Breed assortiment vers vlees

Naast het standaard assortiment van rund- varkens- kalfs- en kippenvlees heeft VAN BRUSSEL nu ook de mogelijkheid om meer exclusiever vers vlees te kunnen leveren. Hierbij mag u denken aan… lees verder

 “Convenience à la carte”

Met dit innovatieve assortiment beantwoorden wij aan de vraag naar gemak en kwaliteit in de professionele keuken. Innovaties, die overigens in samenwerking met gerenommeerde koks… lees verder

Gegaard:

modern van techniek, ambachtelijk van smaak. VAN BRUSSEL is gespecialiseerd in het garen en leveren van menucomponenten passend in elk menu. Het gekruide vlees wordt… lees verder

Garantie

Doordat VAN BRUSSEL een onderdeel is van Farm Fresh zijn alle certificaten, controle systemen zoals track-and-trace van ieder product… lees verder

Verser-dan-Vers verpakken

Pas op het moment van bestellen wordt er geportioneerd, gegaard en verpakt. In verpakking bestaat de keuze tussen… lees verder

Track-and-Trace

Van ieder product tot aan de bron. Het Track-and-Trace systeem houdt niet op tot de bron bij waar het vlees vandaan komt maar geeft ook inzicht waar het op dat moment zich… lees verder 

Grenzeloze topservice

Ook onze accountmanagers en medewerkers van de binnendienst zijn enthousiaste vakmensen die er alles aan doen om u als klant steeds weer te kunnen adviseren en… lees verder

 

Onze klanten

Onze service en daarboven nog onze kwaliteit is de waarborg voor een correct geleverd product dat voldoet aan de door de klant gestelde eisen. Uit respect voor… lees verder

MVO

Duurzaam ondernemen heeft Farm Fresh hoog in het vaandel staan. Het streven van Farm Fresh is zich dan ook steeds verder te ontwikkelen op een verantwoorde en duurzame wijze op maatschappelijk en milieugebied.

Voor ons betekent dit dat wij overal waar mogelijk continue kansen willen benutten voor een beter milieu en meer welzijn voor onze medewerkers en deze maatschappij, waarbij gezond en verantwoord ondernemen voor ons een zeer belangrijke plaats inneemt. Dit betekent gezond voor klanten, medewerkers en de maatschappij!.

Ons MVO beleid is in feite geïntegreerd in onze vele bedrijfsprocessen.

Elke dag zal iedere medewerker het uiterste moeten bijdragen om dit MVO beleid waar te maken voor onze klanten, zichzelf en onze omgeving. Wij zijn daarbij constant op zoek naar verbeteringen en optimalisaties in  assortiment, kennis en relaties en de wijze waarop wij (samen) werken..

Op het gebied van verpakkingen zijn wij continue op zoek naar efficiency verbeteringen en duurzame (verpakkings)materialen maar ook met betrekking tot verwerking van  afvalstoffen hebben wij diverse verbeterings-slagen gemaakt.

Op het gebied van logistiek maken wij ondermeer gebruik van een RouteWin systeem waarbij wij continue routes, gereden kilometers en brandstofgebruik monitoren om zo ook een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van klimaat en milieu. Maar ook met steeds zuiniger wordende ( vracht- en bedrijfs) auto’s.

Op het gebied van werkomstandigheden, voor onze werknemers, streven wij ernaar een werkgever te zijn waar medewerkers zich goed bij voelen zowel op inhoudelijk werkgebied & de werkomgeving als met betrekking tot hun eigen ontwikkeling. Aan scholing, opleiding en inwerken wordt door ons veel aandacht en tijd besteed.

Ons MVO beleid is er dus op gericht constant onze pijlers PEOPLE –PLANET –PROFIT te optimaliseren.

ONCE en VAN BRUSSEL
ONCE leden streven er continue naar om een bepaald servicelevel kunnen te bieden. Het ONCE netwerk biedt daarin een klankbord.
VAN BRUSSEL is een partner van ONCE die altijd meedenkt. De expertise die het bedrijf met zich meebrengt, en de frisse blik die zij kunnen werpen op bepaalde vraagstukken is vandaag de dag onmisbaar voor ONCE.

Naast een pro-actieve houding, biedt VAN BRUSSEL vers en convenience vleesproducten van de hoogste kwaliteit.
VAN BRUSSEL, als onderdeel van Farm Fresh, stelt zichzelf zeer hoge eisen, die ze stuk voor stuk waarmaken.
Ook heeft VAN BRUSSEL een meedenkende houding naar al hun klanten. Zij adviseren hun relaties in het optimaliseren van het variatieaanbod, zodat er een efficiënte prijs kwaliteitverhouding ontstaat.

Daarom is VAN BRUSSEL met recht een Preferred Partner van ONCE!