Updates

Verstegen wint de OOH shops award – Catering food!

By juli 3, 2017 No Comments

Op donderdag 22 juni was de uitreiking van de OOH shops awards en ONCE Preferred Partner Verstegen is uitgeroepen tot winnaar voor OOH shops award Catering food. Een ontzettend mooie prestatie waar ze enorm trots op zijn en welke aantoont dat hun nieuwe marktbenadering gewaardeerd wordt door hun relaties.

Out of Home Shops heeft een enquête gehouden onder de groothandels en inkopers binnen de branches fastservice, catering, petrol en sport & leisure. Hen werd gevraagd naar de prestaties van fabrikanten in de categorieën warme dranken, koude dranken, non food, vers/vriesvers, snacks en zoetwaren en tabak. De waardering komt terug aan de hand van rapportcijfers. De toegekende cijfers worden vervolgens gemiddeld.

Op basis van deze beoordelingen is Verstegen tot winnaar uitgeroepen. De jury geeft de volgende toelichtingen op de beoordeling:
“Verstegen biedt de mogelijkheid om met hun koks te sparren over de toepassing van de kruiden en specerijen. Dit gebeurt in de keuken van Verstegen specerijen.”

“Deze fabrikant ontwikkelt samen met de klant concepten op maat.”