Updates

Voedselveiligheid voor verse producten in de retailsector

By februari 23, 2017 No Comments

Voldoen aan de regelgeving voor voedselveiligheid

De bestaande wet- en regelgeving, zoals de FDA Food Safety Modernization ACT (FSMA) en de EU Verordening 1169/2011 over de voorziening van informatie over voedingsmiddelen aan consumenten, legt steeds meer verantwoordelijkheid voor voedselveiligheid bij de retailers neer. Deze reguleringen vereisen uitgebreide verklaringen, een naadloze traceerbaarheid en effectieve maatregelen voor het voorkomen van product recalls.

Voedselveiligheid is niet alleen een plicht, maar ook een kans. Voor consumenten is uitgebreide extra informatie over een product heel belangrijk. Eetvoorschriften, allergieën en risicobewustzijn leiden allemaal tot specifieke aankoopbeslissingen. Retailers die deze voedselveiligheid op geloofwaardige wijze en met effectieve maatregelen uitdragen, worden beloond door trouwe klanten die vertrouwen hebben in hun merk.

Download hier de gratis white paper die duidelijke en nuttige informatie biedt over de taken verantwoordelijkheden die retailers hebben op het gebied van voedselveiligheid: http://bit.ly/2lP2h45