Naar de website

Houwers Groep

Elk event voedselveilig met Houwers Groep

In onze sector zijn versbeleving, vakmanschap en hospitality belangrijke kernwaarden. Voor jouw klanten en gasten is het vanzelfsprekend dat hetgeen dat u levert, ook voedselveilig is. Houwers Groep adviseert ondernemers in een op en top voedselveilig bedrijfsproces. En ondersteunt met trainingen op het gebied van HACCP, kennis van de Hygiënecode en minimale voedselverspilling. Alles op orde? Dan komen onze inspecteurs langs voor een controle.

Toos Houwers / Algemeen directeur

‘Voedselveilig = toekomstbestendig’

‘Voedselveilig = toekomstbestendig’
Bij een event of buffet ga je voor een optimale beleving. Goed bereid voedsel bepaalt voor een groot deel het succes van het event. Voedselveiligheid houdt zoveel meer in dan schoon werken. Werk je met regionale producten of importeer je specialiteiten? Hoe zit het met de etikettering, allergenen en houdbaarheid? Welk verhaal vertel je je publiek? En: werk je duurzaam of wil je dit verbeteren?
Naast voedselveiligheid, denken we graag mee om voedselverspilling te reduceren. Ook kijken we samen naar het invullen van de eiwittransitie. Door in te zetten op voedselveiligheid, duurzaamheid en circulariteit, maken we jouw bedrijf toekomstbestendig.
We maken graag kennis!
Toos Houwers

Checkpunt Voedselveiligheid

Ga voor het maximale resultaat

Houwers Groep is het inspectiebureau dat je inschakelt wanneer je jouw bedrijf als erkend voedselveilig op de kaart wilt zetten. Maar ook om jezelf te laten beoordelen: doe ik alles wel op de juiste manier? We zijn door de NVWA geaccepteerd binnen het Checkpunt Voedselveiligheid-programma. Dat houdt in dat wanneer je van ons het predicaat Checkpunt Voedselveiligheid ontvangt, je kunt rekenen op verminderd toezicht van de NVWA. Samen gaan we hiervoor. Door actief je personeel te betrekken in het proces, onder meer met e-learnings voedselveiligheid en digitale HACCP-registraties.

Digitale registratie

Handig: de CleanUpp-app

Papieren draaiboeken en registratielijsten zijn niet meer van deze tijd. Met de app CleanUpp maak je je HACCP-registratie digitaal. Denk hierbij aan temperatuur-, schoonmaak-, opstart- en afsluitlijsten. Eenvoudig, handig en gebruiksvriendelijk – voor elke medewerker toegankelijk. Altijd inzicht in je administratie, waar je ook bent. Je houdt als manager te allen tijde toezicht op het proces. Ook slim: op het moment dat wij een inspectie uitvoeren, verschijnen inspectierapportages automatisch in de app.

De Ooyen 13c
4191 PB Geldermalsen

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu