Naar de website

Chefs Culinar

DE BEMIDDELAAR MET SMAAK

Chefs Qlinair is gespecialiseerd in de detachering van zelfstandig werkend koks, souschefs en chef-koks. Onze pool bestaat uit ruim 400 professionals met ervaring in de catering-, hotel- en restaurantbranche. Koks met een gedegen opleiding en kennis van zaken die bij piekdrukte, ziekte of onder bemensing flexibel ingezet kunnen worden.

Chefs Qlinair is ontstaan vanuit de wens om de kwaliteit van flexibel inzetbaar keukenpersoneel naar een hoger culinair niveau te tillen. Voor onze opdrachtgevers plaatsen wij alleen echte koks met kennis van zaken en een gedegen opleiding. Creatief en met het vermogen zelfstandig te opereren. Goed personeel in de keuken, is in de cateringbranche immers het basis ingrediënt voor een geslaagd evenement.

Goed en flexibel inzetbaar personeel is zelfs van groot belang, maar het kost vaak ook veel tijd. Wij nemen het selectieproces voor onze opdrachtgevers volledig uit handen. Zijn er shifts in de keuken te vullen? Dan plaatsen wij op basis van opleiding, ervaring en locatie een van onze 400 koks. Zodat u zich kunt richten op uw gasten en zij kunnen genieten van de kwaliteit en snelheid die ze gewend zijn.

WIJ ZOEKEN DE MATCH TUSSEN KOK EN OPDRACHTGEVER

Chefs Qlinair onderscheidt zich van andere personeelsbemiddelaars door een persoonlijke aanpak. Bij aanmelding screenen we onze koks uitgebreid. We controleren hun diploma en inschrijving in het handelsregister, en vragen na iedere klus reviews uit over hun werk. Zo waarborgen wij de kwaliteit richting onze opdrachtgevers.

 

Ook onze opdrachtgevers kennen we goed. We weten hoe ze werken en welke kwaliteiten zij stellen aan hun flexpool. Daardoor weten wij altijd de juiste mensen voor het werk te vinden. Via onze handige app kunt u verschillende shiftsopenzetten, onze koks schrijven zich daarop in, en wij matchen de juiste kok aan de klus. Bij ziekte of afmeldingen zorgen wij voor vervanging en achteraf ontvangt u één factuur. Ongeacht of er 1 of 10 koks zijn ingezet. Chefs Qlinair is SNA-gecertificeerd, dat geeft onze opdrachtgevers de zekerheid dat alles rondom ketenaansprakelijkheid bij de inhuur van zzp’ers is afgedekt.

CULINAIRE CONTINUITEIT & KWALITEIT

Als Preferred Partner van ONCE willen wij bijdragen aan de culinaire kwaliteit en continuïteit van de cateringbranche. Met veel plezier en succes werken wij onder andere al samen met Famous Flavours, Qeet, FoodFavors, Mercuurs Catering en Ria Joosten Catering & Evenementen. Vraag hen gerust naar hun ervaring met de koks, souschefs en chef-koks van Chefs Qlinair.

Majoor Landzaatweg 59
3911AW Rhenen

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu