Bijeenkomsten

 
 
 
 

Bijeenkomsten

Elkaar informeren, motiveren en inspireren, dat is het doel van onze netwerkbijeenkomsten en inspiratiesessies. Als leden van ONCE zijn we allemaal foodies en delen we trots onze kennis en kunde. Zo maken we elkaar beter.

ONCE (Officieel Netwerk Catering Events) is de branchevereniging voor de party- en eventcatering in Nederland. Twee keer per jaar houden wij onze Algemene Ledenvergadering tijdens een netwerkbijeenkomst op een inspirerende locatie. Daarnaast organiseren we met regelmaat inspiratiesessies. Daarmee geven we onze leden een nieuwe, frisse blik op de mogelijkheden en maken ze kennis met actuele topics en booming concepten.

Netwerkbijeenkomsten, 2 x per jaar

Twee keer per jaar (voorjaar en najaar) ben je, als ONCE lid, van harte welkom bij onze Algemene Ledenvergadering/netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt altijd gehost door één van je medeleden.

Allereerst is er natuurlijk het officiële gedeelte; de Algemene Ledenvergadering. Het is echter het officieuze gedeelte dat voor de meeste reuring zorgt. Dit gedeelte is gevuld met presentaties, ‘best practices’ en actuele topics door externe deskundigen.

Bij de bedrijfsrondleiding krijg je soms letterlijk een kijkje in de keuken van de gastheer of -vrouw. De informele setting nodigt uit tot netwerken en het delen van kennis en ervaring, terwijl je geniet van optimale culinaire verzorging.

Inspiratiesessies

Naast de twee officiële bijeenkomsten organiseren we ook regelmatig inspiratiesessies, onder meer in samenwerking met onze preffered partners. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale sessies voor keuken professionals, bij voorkeur gelinkt aan (horeca)vakbeurzen. Ideaal om op een laagdrempelige manier actief expertise en kennis van ontwikkelingen binnen de markt uit te wisselen.

“Inspireren = geïnspireerd raken = inspireren”

ONCE organiseert ook trendtours door aansprekende steden, met rondleidingen bij cateraars, foodconcepten/foodretail, evenementlocaties of producenten van materialen of ingrediënten. Inspiratie moet je toch vooral ook samen actief ervaren!

Bijeenkomsten en ledenvoordeel

Als ONCE lid heb je recht op het volgende:

✔ Uitnodiging voor minimaal 2 netwerkbijeenkomsten per jaar
✔ Inspraak: agendapunten en topics aandragen voor bijeenkomsten
✔ Partners en/of relaties uitnodigen voor bijeenkomsten
✔  Mogelijkheden om als host te fungeren voor een ONCE bijeenkomst
✔ Producten of diensten inzetten en promoten tijdens bijeenkomsten
✔ Aanleveren van producten voor give-aways

Ben je benieuwd naar de overige voordelen als lid? Klik hier!

Ook lid worden? Vul hier het formulier in.

Je kunt dit formulier ook gebruiken als je vragen voor ons hebt. We horen graag van je!

Stel hieronder uw vraag

    .

    .