ONZE STRUCTUUR

Werken in de event catering

Werken in de event catering is de ideale stap om te maken in de horeca. Ideaal voor een zelfstandig werkend koks die wel eens wat anders wil. Maar ook een perfecte omgeving voor een de door de wol geverfde amateur kok die een stap wil maken naar het professionele circuit.

Uiteraard zijn er ook tal van vacatures voor planners, bedieningsmedewerkers en afwassers in de event catering. ONCE bemiddeld als branchevereniging tussen geïnteresseerden en haar leden.

Wil je graag een baan in de event catering?
Neem dan nu contact op en wij zorgen voor de ideale match met een Event cateraar die bij jou past.

VOOR EN DOOR ONDERNEMERS

Wat is ONCE?

ONCE: ‘Officieel Netwerk Catering Events’ is de branchevereniging voor de party – en eventcatering. ONCE is opgericht voor en door ondernemers in de eventcatering om gezamenlijk antwoorden te vinden op kansen in de markt en bedreigingen van buitenaf.

Het is essentieel om als persoon en bedrijf te groeien, te ontwikkelen, inspiratie te vinden en nieuwsgierig te blijven. ONCE gelooft daartoe in samenwerking en kennisdeling. Anders gezegd: inzicht in soortgelijke organisaties helpt om de markt van party- en eventcateraars te ontwikkelen en jezelf als ondernemer te onderscheiden.

ONCE IS ER VOOR JOU

Vacatures in de event catering

Als ONCE weten wij wat er speelt bij onze leden, hoe ze werken en wie er een vacature te
vervullen heeft. Onze leden zijn regelmatig op zoek naar:

  • Partymanagers
  • Zelfstandig werkend kok
  • Bedieningsmedewerkers
  • Afwassers / schoonmakers

Wij bieden een breed scala aan dienstverbanden en standplaatsen. Dus ben je op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

ONCE

Ben je geïnteresseerd en wil je lid worden van ONCE?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van ONCE.

Ons menu