Naar de website

Catering Meesters

Kookkunst op locatie

CateringMeesters biedt met pure gastvrijheid en onvergetelijke details u en uw gasten ‘Kookkunst op Locatie’.

Wij zijn sinds 2005 gespecialiseerd in het verzorgen van catering op unieke culturele locaties in de regio Den Haag. Zo zijn wij al jaren huiscateraar van het Kunstmuseum Den Haag, KM21-Fotomuseum, Escher in Het Paleis, Panorama Mesdag en Pulchri Studio. Daarnaast verzorgen wij catering op de meest uiteenlopende locaties.

De CateringMeesters zijn gedreven om u en uw gasten een onvergetelijke herinnering te bezorgen. Wij vinden het belangrijk de wensen van de gast en het doel van het event in kaart te brengen, daardoor is geen evenement bij ons hetzelfde; of het nu gaat om een symposium, borrel, diner, condoleance of huwelijk, zakelijk of particulier, de wensen van de gast zijn het uitgangspunt van ons voorstel waar wij onze creatieve invulling aan geven.

Plezier in ons werk, verbinding met opdrachtg

Voor ons als ervaren cateraar bestaat een opdracht niet alleen uit het serveren en presenteren van verantwoorde en heerlijke gerechten passend bij het evenement. Het gaat ons ook om de verbinding met de opdrachtgever en de gezamenlijke uitstraling die wij creëren. Het met elkaar bedenken van creatieve concepten, passend in het seizoen en gespitst op actuele activiteiten. Voor het bedenken van deze concepten kiezen wij voor zoveel mogelijk biologische, duurzame of lokale producten en samenwerkingspartners; producten met smaak én een verhaal.

Aandacht voor onze gasten, leveranciers en het milieu. Betrokkenheid voor de bijzondere locaties waarin wij werkzaam mogen zijn, de producten waarmee wij werken en het vak dat wij uitoefenen. Plezier in hetgeen dat wij doen en de verbinding zoeken met de gasten. Dat zie je, dat voel je en dat proef je.

Naast het verzorgen van catering kunnen we ook de totale organisatie van het event verzorgen. Meubilair op locatie, styling concept, entertainment en techniek.

Culinaire creativiteit

Onze catering is afgestemd op de vele culturen en internationale gasten in de Haagse regio. We werken steeds meer met vegetarische of zelfs veganistische menu’s en zijn gewend aan zeer diverse dieetwensen en allergieën, zoals gluten-, lactose- en notenallergieën. I

In onze keuken hanteren wij een ‘no-waste-policy’. Onze koks bereiden uitsluitend verse gerechten en zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk van elk ingrediënt gebruiken. Ingrediënten die overblijven worden op een creatieve manier door onze chefs in andere gerechten en evenementen verwerkt. Op die manier zorgen we ervoor dat we geen eten verspillen.

Om verdere voedselverspilling tegen te gaan maken onze koks het diner op locatie af. Wanneer blijkt dat minder gasten aanwezig zijn, kunnen we daar ter plekke op inspelen en verkleinen we de kans op voedselverspilling.

Catering Meesters B.V.
Lange Voorhout 15
2514 EA Den Haag

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu