Naar de website

De Kort Catering

Verrassend met smaak.

Al ruim 30 jaar zit gastvrijheid in ons DNA. Onze passie voor koken, eten en drinken is een garantie om onbezorgd te kunnen genieten. Wij zijn een fullservice cateringbedrijf en bieden diverse particuliere en zakelijke concepten aan. Wij zijn een écht en hecht familiebedrijf. Samen met ons team werken we dagelijks aan de mooiste creaties. We mogen de tofste evenementen verzorgen en werken samen met prachtige locaties, fijne leveranciers én natuurlijk onze warme relaties. Ons doel? Het verschil maken door aandacht te geven aan onze smaakvolle gerechten, ambachtelijke huisgemaakte producten én onze gasten.

Marcel de Kort/ eigenaar

“Wij laten je graag verrassen met smaak!”

“Ik heb het ondernemers-DNA van mijn ouders meegekregen. Wij hadden een slagersbedrijf en mijn droom was om op 22-jarige leeftijd voor mezelf te beginnen. Mijn missie? Opdrachtgevers van de eerste tot de laatste minuut onbezorgd te verrassen en te laten genieten. Nu bijna 30 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé cateraar van Tilburg, Breda én omstreken. Samen met 30 gepassioneerde vakidioten streven we er elke dag naar om de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in culinaire invullingen, onze expertise! Als ondernemer ontwikkel ik mezelf continue, want stilzitten is achteruitgang. De afgelopen jaren ben ik o.a. druk bezig geweest met het uitbreiden van ons foodtruck wagenpark, het bedenken van creatieve culinaire concepten tot het ontwerpen en bouwen van onze Smokey Giant.

Mijn vrouw Pascale en ik hechten veel waarde aan onze mensen, goed personeel is de belangrijkste investering van ons bedrijf. We willen dat zij, net als wijzelf ook trots zijn op het bedrijf. Wij hebben niet veel woorden nodig om uit te leggen wie wij zijn en de kwaliteit wij voor staan.

voor onze opdrachtgevers moet het perfect zijn

Zakelijke catering

Op zoek naar spraakmakende business eventcatering, waarbij de juiste vorm, ambiance en inhoud wordt afgestemd op jouw wensen? Wij hebben voor ieder moment een creatief idee! Van bedrijfsfeest, relatiedagen, bedrijfslunch tot jubilea. Voor iedere gelegenheid hebben wij verrassende locaties, een culinaire invulling en een creatief team dat klaarstaat. Bij de Kort Catering draait het niet alleen om een mooi plaatje neer zetten. Bij ons draait het ook om sfeer creëren en om alles tot in de puntjes geregeld te hebben! Wij hebben alles in huis om er een memorabel event van te maken.

Particuliere catering

Trouwen? All you need is love & De Kort Catering!

Een bruiloft is een moment om nooit te vergeten. Een moment waar je elkaar omarmt voor het leven. Onze weddingplanners maken van ieder trouwdag, een dag om nooit te vergeten. Of het nou gaat om het zoeken van een droomlocatie of een compleet verzorgd feest inclusief styling, entertainment en catering; wij helpen onze klanten graag naar hun droombruiloft!
Onze expertise en persoonlijke touch die we aan een bruiloft geven, zorgt ervoor dat het bruidspaar op deze bijzondere dag alles kan loslaten en volop kan genieten van de liefde voor elkaar en de mensen om jullie heen.

Ericssonstraat 30
5121 ML Rijen

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu