Naar de website

Floris & van Maurik

Meesters in totaalbeleving

Floris & van Maurik is een van de meest prestigieuze cateraars in ‘t Gooi en garandeert unieke en excellente totaalbelevingen. Al meer dan twaalf jaar opereren wij met duurzame producten, en waar mogelijk met lokale partners. Met grote passie voor deze kernwaarden, streven we ernaar om elk event te transformeren tot een meesterwerk en een culinaire sensatie.

Een buitengewone smaakbeleving op maat

Sinds 2011 laten wij met veel enthousiasme en belangstelling het hart van Gooische evenementen harder kloppen. Gastvrijheid, zorgvuldigheid en volledige toewijding is wat we als gerenommeerd cateringbedrijf serveren. Ons team van gepassioneerde chef-koks en culinaire experts gaat verder dan alleen het bereiden van heerlijke gerechten. Met creativiteit en vakmanschap stellen ze exclusieve maatwerk menu’s samen die alle verwachtingen overtreffen. Verse, seizoensgebonden ingrediënten zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Alles om verfijnde smaaksensaties te creëren, die gasten telkens weten te verrassen en betoveren.

Meesters in totaalbeleving

Dromen laten uitkomen en van A tot Z ontzorgen

Volledige ontzorging vanaf het eerste idee tot aan het laatste detail, dat is wat we beloven. Dankzij onze full service benadering op het gebied van cateringdiensten, materiaalverhuur, drankassortimenten en personeelsdiensten zorgen we dat alles op rolletjes loopt. Of het nu gaat om een intiem diner, een grootschalig evenement of een zakelijke bijeenkomst, wij zorgen voor een uitvoering waarbij we elke subtiliteit met precisie uitwerken. Een evenement is pas geslaagd als iedereen met een wauw-gevoel naar huis gaat. Met die missie vertalen we wensen naar onvergetelijke belevingen, waarbij opdrachtgevers genieten van het ondenkbare.

Meesters in totaalbeleving

Evenementen op buitengewone locaties

Van moderne circulaire ruimtes, historische maneges en musea vol culturele architectuur tot prachtige locaties te midden van weelderig groen, wij bieden een scala aan inspirerende locaties. Locaties die bedrijven en particulieren op betoverende wijze verwelkomen voor elk evenement. Elke locatie heeft zijn unieke ambiance, waar ons team jouw evenement transformeert tot een buitengewoon succes.

Energieweg 8
1271 ED, Huizen

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu