Naar de website

Food Jazz & DJ's

FOOD JAZZ & DJ’S - FULL SERVICE PARTYCATERAAR

Food, Jazz & DJ’s is dé fullservice partycateraar voor jouw klant of opdrachtgever. Professioneel, persoonlijk, creatief en vooral erg lekker. We hebben alles in huis om jouw evenement van A tot Z te organiseren. Daarin gaan we voor een Full service en persoonlijke aanpak. We zorgen voor één aanspreekpunt en zijn transparant in de werkwijze en kosten.
Wij geloven dat oprecht samenwerken het beste ingrediënt is voor een geslaagd evenement. Wat je ook organiseert, onze salesmanagers Suzan, Joost of Leonie denken graag met je mee.

Wij inspireren voor de toekomst

Catering van A tot Z

Food Jazz & DJ’s is een partycateraar met een professioneel event- en food minded team. Met veel energie en oprechte aandacht leveren wij creatief maatwerk. Je proeft je merk en de seizoenen terug in de smaak en styling van de culinaire gerechten. Als je ons de gelegenheid geeft dan voeren we jouw merk en wensen van A-Z door op het evenement.
We werken met verse, seizoensgebonden producten en waar mogelijk werken met lokale ondernemers. Verse producten met een mooi verhaal tegen een eerlijke prijs.

Wij maken van iedere locatie dé locatie

Unieke locaties

Wij verzorgen de catering voor uiteenlopende evenementen; van internationale congressen, bedrijfsfeesten, openingen tot aan jubilea diners en huwelijken. Wij kennen te gekke unieke locaties van modern tot historisch in heel Nederland. Zo kun je dineren en feesten tussen de orgels bij Museum Speelklok, een toast uitbrengen in de Marmeren Hal van het KIT, teambuildingdagen organiseren aan het water van InnStyle of groots en meeslepend uitpakken in het industriële Taets Art & Event Park.

Zelf een mooie ruimte tot je beschikking? Dan toveren we deze om tot dé locatie. Wij brengen al het keukenmateriaal, meubilair, licht en geluid mee, verzorgen de totale op-en afbouw en leveren het schoner op dan je het aantrof.

Professioneel en persoonlijk

Op ons team kun je bouwen

Onze service gaat tot waar jij ons nodig hebt. Food, Jazz & DJ’s neemt alles uit handen, van op- en afbouw tot techniek, meubilair en keukenmateriaal. Wij ontzorgen jou of jouw opdrachtgever en zorgen ervoor dat we samen een onvergetelijk event neerzetten. Smaakt dit naar meer? Suzan, Leonie of Joost bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie.

Overijsselhaven 131
3433 PH Nieuwegein

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu