Naar de website

Food Favors

FoodFavors – We cater compliments

FoodFavors is catering op evenementen die zorgt voor complimenten. Dit is de bevestiging dat we ons werk goed doen. We cater compliments! Omdat we vooraf weten hoe jij wilt dat gasten later op jouw event terugkijken. Met die wens én onze ervaring cateren wij maximaal betrokken, altijd bevlogen en geod doordacht. Dat is de kwaliteit waarop we beoordeel willen worden. Dat is FoodFavors.

Joost Luitse - directeur

We cater compliments.

We willen perfect aansluiten op jouw event. We adviseren je en bespreken vooraf goed alle wensen door om de culinaire invulling perfect te laten aansluiten bij jouw evenement. Daarna gaan wij doordacht plannen, regelen, koken en rennen. Het moet gewoon heel goed kloppen. De ene keer is dat creatief, de andere keer heel duurzaam en een andere keer gewoon verdomd lekker. Maar altijd van hoge kwaliteit. Wat dat betreft zie ik ons als een generalist. Als in, dat we juist ver boven gemiddeld zijn, maar niet enkel op één competentie. Met veel plezier en trots. Want ons vak vinden we gewoon heel erg leuk! Dus voor een vers ontbijt, een afternoon snack, een uitgebreide borrel, een dynamische of luxe diner tot spetterende feest met bites. We beloven je stellig: “We cater compliments!”

Bewust

Goed cateren doe je niet zomaar.

Daar moet over nagedacht zijn. Daarom hebben we altijd een goed verhaal bij wat we kiezen, serveren en beweren. Het gebruik van Easyparty catering software heeft onze organisatie toekomstbestendig heeft gemaakt. Ook werken we met Nederlandse leveranciers. Wij weten wat gasten van onze catering verwachten en zij adviseren welke producten daar ieder seizoen het best aan voldoen en waarmee we nét even extra verrassen. Want dat blijft toch het allerleukst. Wist je dat wij de verse ingrediënten die overblijven fermenteren en als smaakmaker het volgende seizoen weer toepassen?

We work with experts

Overtijgende service met ons netwerk

Onze focus is catering op evenementen. Toch gaat het succes van een event verder dan catering. Wij koppelen je aan de juiste partner als het gaat om een locatie, styling, entertainment en techniek. Zo zorgen we ervoor dat je ook op die vlakken van het evenement succesvol bent.  Of het nu gaat om bedrijfsdiners, personeelsfeesten, congressen of jubileumvieringen, wij staan voor je klaar om van ieder event een succes te maken.

 

Ben je op zoek naar inspiratie, heb je een vraag of een geweldig idee? Onze adviseurs helpen je graag om samen met jou een succesvol event te organiseren.

Overijsselhaven 131
3433 PH Nieuwegein

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu