Naar de website

HUTTEN MEETINGS & EVENTS

Let's make magic happen!

Een congres, personeelsfeest of jubileum organiseren? Ga je trouwen of wil je gewoon een knalfeest geven? We helpen je graag! Samen gaan we aan de slag om jouw event tot een succes te maken. Eerst vragen we je het hemd van het lijf. Zo komen we tot een passend innovatief en creatief concept. Met het meest smaakvolle eten en drinken. Vers bereid met pure producten, verrassend gepresenteerd en duurzaam. Met de juiste inrichting, styling en entertainment. En natuurlijk met onze samenwerkers die uitblinken in oprechte gastvrijheid en jouw gasten een grote glimlach bezorgen.

Catering tot in de mespuntjes verzorgd

Jouw doel is leidend voor wat wij op tafel zetten. Of het nu gaat om een duurzaam en innovatief hapje op jouw evenement of gezonde dagverse maaltijden tijdens een meeting.

We houden van gruwelijk lekker koken met de beste, verse ingrediënten. Uit het seizoen en het liefst van dichtbij. Naast smaakvol en aantrekkelijk, staan wij voor gezond, duurzaam en transparant eten. Zo is een gezond en slank hapje bij ons altijd vet lekker! Ons internationale team van meer dan 200 trendsettende chefs is ons culinaire uithangbord. Zij inspireren, innoveren en dagen elkaar uit om de lekkerste wereldgerechten te maken in onze ambachtelijke keuken, het kloppend hart van Hutten. Gerechten waar jouw gasten maar wat graag hun tanden in zetten.

Een leefbare wereld

Het is ons doel om in 2024 klimaatneutraal te zijn. Dat gaan we bereiken door de impact van de producten die door ons bedrijf stromen en de impact van onze eigen bedrijfsprocessen te minimaliseren. De CO2 die we uiteindelijk nog uitstoten, compenseren we. Ook brengen we de CO2 -belasting van onze producten in kaart. En we zetten in op een verschuiving van dierlijke eiwitten naar plantaardige eiwitten. In 2024 bestaat ons aanbod en het gebruik van eiwitten voor minimaal 60% uit plantaardige eiwitten.

Jouw feestje word jouw feestje

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakt eventconcept, ben je op de juiste plek. Jouw feest wordt echt jouw feestje als je weet wat je wilt bereiken. Wat is jouw doel, jouw boodschap, je verhaal? Samen duiken we daarin. We trekken samen op en halen alles uit de kast. Van brainstorm tot concept, van tekentafel tot uitvoering. Maar dan echt. Want we hebben bijna alles zelf in huis.


Bij jou of bij ons?

Qua locaties kun je bij ons alle kanten op. We hanteren een regel: waar jij jouw event ook wil organiseren, de locatie moet top zijn. Een tien. Ga je voor een van onze locaties midden in de natuur of in de bruisende binnenstad? Vergaderen tussen de kamelen of je jubileum vieren op de middenstip? Regelen we. Net als die feesttent in je achtertuin. Wij organiseren jouw event zoals jij dat wil en trekken pro-actief de kar.

Mountbattenweg 2
5466 AX Veghel

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu