Naar de website

Kaneman Entertastement

Entertainment op culinair vlak

Kaneman Entertastement uit Venlo is hét adres voor al je events, feesten en partijen. Geen standaard catering, maar events waar nog lang over wordt nagepraat. Het woord ‘Entertastement’ in de naam zegt het eigenlijk al. Het draait om de totaalbeleving die van begin tot eind klopt. Dat doen ze door gasten te entertainen, op culinair vlak én meer. Op deze manier maken gasten de mooiste herinneringen: het kostbaarste bezit in deze tijd.

Dennis en Maikel Kaneman / eigenaren Kaneman Entertastement

Let us entertain you!

Kaneman Entertastement wordt gerund door de broers Maikel en Dennis Kaneman. Zij verzorgen feesten en events van een ander kaliber. Hun creativiteit en beleving staat bij een event altijd voorop. Met Dennis als chef-kok en Maikel als organisator is dit duo een perfecte combinatie. “Wij bedenken niet alleen unieke concepten, maar brengen ze ook tot leven. Bij ons wordt er geen eten voorgeschoteld, maar zijn de culinaire gerechten net zo’n verrassing als de presentatie an sich.”
Geen enkele aanvraag is de broers te gek. “Wij zijn dol op opdrachtgevers die buiten de geijkte paden denken, want dat doen wij ook.” Ze organiseren feesten van begin tot eind; van verrassende gerechtjes tot bijzondere manieren om ze te serveren, aankleding, styling en bediening. “Om dat te realiseren lopen we graag net iets harder dan de rest. En dit doen we allemaal voor de gasten. Wanneer zij met een mooie herinnering achter blijven, zijn wij op ons best.”

Een perfect georganiseerd event voor jouw werk

Zakelijke events

Voor Kaneman Entertastement is op zakelijk gebied niets onmogelijk. Wil je jullie bedrijfshal omtoveren tot een balzaal voor 300 mensen? Of wil je de kantoortuin omtoveren tot festivalterrein? En of het gaat om een klein besloten feest voor een jubilaris of juist een grote opening van een nieuw pand met dj en dansvloer. Kaneman zorgt dat al jouw wensen vervuld worden.
• Personeelsfeesten
• Productpresentatie
• Netwerkborrel
• Beurscatering
• Kerstborrel
• Relatie event
• Diner
• Jubileum
• Opening

Maak de mooiste herinneringen op jouw feest

Privé events

Kaneman Entertastement organiseert jouw feestje op iedere denkbare locatie. Van aankleding en bediening tot heerlijk eten en entertainment. Wil je dit ervaren tijdens een walking dinner in je woonkamer? Of tijdens een bruiloft op een weiland? Voor Kaneman is niets onmogelijk. Zelfs in een circustent en museum hebben ze hun kunstje als eens vertoond. Kaneman zorgt ervoor dat jouw gasten een avond beleven die ze nooit vergeten. Dus neem gerust contact met ze op voor al je grootse plannen!

Baarlosestraat 342
5926 PN Venlo

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu