Naar de website

Kragtwijk catering

We love cooking and offer the finest food

Kragtwijk Finest Food gebruikt de beste ingrediënten om verrassende, heerlijk geurende gerechten te maken die er mooi uitzien en voortreffelijk smaken – onze maaltijden zijn echt een feest voor de zintuigen!

Ons bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke manier van werken en wij denken dan ook graag met je mee om de beste oplossing te vinden. Wij beschikken over unieke expertise op het gebied van de koosjere keuken en kunnen moeiteloos inspelen op bijzondere wensen zoals lactosevrije, vegan of dieetmaaltijden. Een intense smaakbeleving op maat creëren, dat is onze kracht!

Joost Kragtwijk / eigenaar

Al sinds 1967 varen wij onze eigen koers

“Kragtwijk Finest Food is een innovatief bedrijf met ruim 70 medewerkers in dienst. In onze hypermoderne productiefaciliteit maken wij heerlijke verse maaltijden, snacks, sandwiches en salades. Wij leveren aan internationale luchtvaartmaatschappijen, bedrijven en instellingen, maar verzorgen ook de (culinaire) invulling van congressen en events. Kragtwijk is ISO 22000 gecertificeerd en voldoet aan alle internationale normen op het gebied van voedselveiligheid.

Alles wat wij leveren, wordt vers bereid in onze eigen keukens en bakkerij – en dat proef je! Maak kennis met ons uitgebreide assortiment ‘finest food’ en laat ons weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ons topteam staat voor je klaar!”

Joost Kragtwijk – eigenaar

Culinair Specialist

Ons topteam
staat voor je klaar!

Culinaire kwaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid, dat zijn de kernwaarden van Kragtwijk Finest Food. Onze medewerkers vormen een hecht team dat zich dagelijks inzet voor onze opdrachtgevers en continu op zoek is naar manieren om het nóg beter te doen. Wij zijn er trots op dat we op een maatschappelijk verantwoorde manier mooie gerechten maken voor onze klanten.

Alles wat wij leveren, wordt vers bereid in onze eigen keukens en bakkerij – en dat proef je! Maak kennis met ons uitgebreide assortiment ‘finest food’ en laat ons weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Groei

Gezond heeft de toekomst!

Met de koosjere keuken als basis zullen wij de komende jaren gerichter inspelen op de trend om bewust en gezond te eten: minder (of geen) vlees en vaker vegetarische of veganistische opties.

Daarnaast zullen we ons pakket ‘on-demand’ en ‘to-go’ oplossingen verder uitbreiden en hebben we een speciale lijn ontwikkeld voor actieve sporters en anderen die veel van hun lichaam vergen. Gezond heeft de toekomst!

Bouwerij 73
1185 XW Amstelveen

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu