Naar de website

Lavie catering

Wij laten jouw verhaal smaken

LaVie Catering creëert al sinds 1990 smakelijke verhalen. Wij geloven dat de mooiste evenementen met een goed en smakelijk verhaal niet vergeten worden. We zijn een partycateraar die zijn hand niet omdraait voor een groot evenement waar 10.000 gasten komen, maar denken óók graag mee met een lokale viering. LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privécatering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland of bij jouw bedrijf.
Wij vertalen het verhaal van jouw evenement naar een origineel totaalconcept en nemen je vanaf het begin mee in de beleving.

Een goed en smakelijk verhaal zal niet vergeten worden

Wij geloven in de mooiste evenementen

Door aandacht en goed luisteren weten we precies wat het doel van een evenement is. Ons team van culinaire specialisten, food forecasters, project designers, partymanagers, gastheren en gastvrouwen hebben stuk voor stuk een passie voor de evenementenwereld. Gastvrijheid zit in ons DNA. Het is belangrijk dat elke gast zich welkom voelt. Alle details moeten kloppen om het gevoel te creëren van een moment wat niet meer vergeten wordt. Samen zorgen we ervoor dat elke bijdrage aan jouw verhaal een smakelijk succes wordt.
Onze inspiratie komt uit alle hoeken van de wereld. We laten ons wekelijks verrassen door de laatste foodtrends uit New-York, Japan, België en het koffietentje op de hoek. Onze producten kopen we zo veel mogelijk lokaal in, ‘Van Lokaal Voor Lokaal’.
Mijlpalen in je bedrijf en/of leven, daar mag je met een gevoel van geluk op terugkijken. Personeelsfeesten, congressen, bedrijfsfestivals, openingen van een nieuw bedrijfspand en ga zo maar door. Samen met jou kijken we graag naar de aspecten die deze momenten vormgeven.

Jouw bedrijfsfeest in festivalstijl

Bedrijfsfeest organiseren

Heb je als organisatie of bedrijf iets te vieren? Of heb je een evenement op de planning staan? Dan ben je bij LaVie aan het juiste adres! LaVie verstaat als geen ander de kunst om het zakelijke met het genieten te combineren.

Wij vertalen het verhaal van jouw evenement naar een orgineel totaalconcept. Met onze foodstrucks, meubilair lijnen en decoratie hebben wij een ruime keuze om jouw bedrijfsfeest aan te kleden. Festivals zijn hot en zijn de perfecte setting om op een relaxte manier jouw gasten een gezellige en ongedwongen dag te bezorgen die ze niet snel zullen vergeten.

Wij nemen je vanaf het begin mee.

Beleving in alle details

Ons team zorgt ervoor dat je tijdens je eigen evenement niets anders hoeft te doen dan te genieten. Wij vertalen het verhaal van jouw evenement naar een origineel totaalconcept en nemen je vanaf het begin mee in de beleving. Of ons culinaire product nou geserveerd wordt op een bedrijfsfeest, tijdens een productpresentatie, in een formele of informele setting, wij zorgen dat het smakelijke deel ALTIJD on point is!

Let’s get together and create…

Team LaVie Catering

Laagveld 16
5431 NX Cuijk

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu