Naar de website

Mood4Food

Liefde voor heerlijk eten en drinken

Mood4Food is in 2009 gestart en sindsdien uitgegroeid tot een serieuze speler & creatieve cateraar op de zakelijke evenementenmarkt. Wat bij Mood4Food ooit begon als ‘liefde voor heerlijk eten en drinken’ wordt nu op uiteenlopende evenementen op professionele wijze als volwaardige cateringinvulling aangeboden. Mood4Food onderscheidt zich door ‘out of the box’ te denken en niet te blijven steken in een vast patroon. Met onze duurzame onderneming leven wij bewuste & ecologisch verantwoorde doelstellingen na. Mood4Food staat garant voor (h)eerlijke catering op maat!
PS: Benieuwd naar onze kookkunsten? Wij nodigen je graag uit voor een tasting!

Passende en (h)eerlijke invulling

Dat catering een belangrijk onderdeel van ieder event is mag duidelijk zijn. Het is dus van groot belang dat hier liefde en aandacht aan worden besteed. En dat onderdeel, daar zijn wij bij Mood4Food erg goed in. Voor ieder event bedenken wij een passende en (h)eerlijke invulling. Aangepast aan het event, het soort bezoeker, de locatie en het aantal personen, bedenken wij voor onze opdrachtgevers spraakmakende food concepten. Bij Mood4Food staan, naast het professioneel cateren van de meest uiteenlopende evenementen, duurzaamheid, flexibiliteit, professionaliteit & creativiteit met een persoonlijke touch voorop.

Event- & congrescatering

Mood4Food richt zich op event- & congrescatering, met o.a. barista service, lunches, cocktails & borrels, sitdown & walking dinners. Maar we maken ook food- & eventconcepten op maat. Zo zijn wij ‘echte mensen’ met verstand van lekker eten & drinken en hebben we jarenlange ervaring op het gebied van catering & events en zetten altijd weer de puntjes op de ‘i’. Van hip tot ludiek en van eenvoudig tot chic.

culinair, creatief & organisatorisch

Een dikke win-win situatie

Mood4Food is destijds voortgekomen uit eventbureau Trend Forward Events en heeft daardoor uitgebreide ervaring op het gebied van evenementenorganisatie, techniek, decoratie, enz. Voor onze opdrachtgevers is het vaak een geruststelling om deze zaken uit handen te geven, zonder de voortgang van het geheel uit het oog te verliezen. Dit zien wij zelf als een dikke win-win situatie.

Op zoek naar een partner die je event culinair, creatief & organisatorisch versterkt, en ook duurzame doelstellingen nastreeft? Mood4Food!

PS: Benieuwd naar onze kookkunsten? Wij nodigen je graag uit voor een tasting!

Komeetweg 1
2516 AV Den Haag

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu