Naar de website

ONDER DE LUIFEL CATERING & PARTYSERVICE

Fullservice Conceptcateraar

Onder de Luifel, boven verwachting! Wij maken van elk moment een event, of dit nu privé of zakelijk is. Onder de Luifel staat klaar om jouw evenement om te toveren tot een bijzondere culinaire gelegenheid. Daarbij gaat het niet alleen om lekker eten en drinken. We verrassen en pakken uit met alles wat nodig is om er een onvergetelijk moment van te maken

Ongelimiteerde mogelijkheden

Duurzaam, biologisch en uit de streek!

Vers eten, veelal van Friese bodem, vele catering arrangementen en ongelimiteerde mogelijkheden. Bij Catering & Partyservice Onder de Luifel bestel je online catering voor iedere gelegenheid in Friesland. Door onze ervaring, veelzijdigheid en flexibiliteit bieden wij catering op maat aan. Wil je een arrangement bestellen voor je bruiloft, verjaardag, familiedag, bedrijfsfeest of vergadering? Bij ons profiteer je van:

 

  • Ongelimiteerde catering mogelijkheden: barbecue, buffetten, lunch en hapjes.
  • Meer dan 50 jaar catering ervaring.
  • Veelzijdig en flexibele inzetbaarheid voor het organiseren van al jouw bijzondere momenten.
  • Een deskundig en ervaren team bij de catering.

 

Vol passie bereiden wij voor jou een heerlijk diner en serveren we met liefde de lekkerste hapjes. Wij regelen jouw evenement graag tot in de puntjes!

 

ELK MOMENT IS EEN EVENT

De juiste ingrediënten voor ieder feest

Van de absolute fijnproevers tot de gezellige smaakmakers. Wie de doelgroep ook is; wij weten bij iedere situatie een unieke sfeer te creëren. Of het nu gaat om een informeel personeelsfeest voor eigen medewerkers of een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsfeest voor zakenrelaties. Onder de Luifel weet je te verrassen met exact de juiste ingrediënten voor een geslaagd evenement.

BOVEN VERWACHTING

Het draait allemaal om de beleving

We doen het graag en we zitten weer vol met nieuwe ideeën. Unieke events neerzetten, waar (duurzaam) eten een podium krijgt: dat is wat wij het liefst doen. Wij maken van ieder privé en zakelijk moment een event. Niet zomaar een event, maar één die iedereen zich herinnert. Niets verbindt mensen beter dan eten! Onze koks koken met de seizoenen mee. We hebben dus altijd iets op tafel wat perfect bij het seizoen past.

Bekijk ons portfolio en beleef de smaakvolste events opnieuw.

Balthasar Bekkerwei 106
8914 BE Leeuwarden

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu