Naar de website

Ria Joosten Catering & Evenementen

Smaak, sfeer & meer

Verrassen, daar is het bij Ria Joosten Catering & Evenementen om te doen. Bij zowel de organisatie als catering van een sfeervol zakelijk of particulier evenement, zij zorgen ervoor dat gasten een unieke beleving ervaren.
Dit doen zij door continue te werken aan innovaties op het gebied van catering, smaak en beleving. Het overtreffen van verwachtingen staat hierbij centraal. Ze verdiepen zich in de wensen en behoeften van jou én jouw gasten. Daar draait het allemaal om. Beleef smaak, sfeer & meer.

Ria Joosten / directeur

Welkom in de wereld van Ria Joosten

Oprichter & directeur van Ria Joosten Catering & Evenementen
Meest Markante Horecaondernemer – 2013, Zakenvrouw van het Jaar – 2014 en winnares van de Prix Veuve Clicquot.
Haar enthousiasme over ondernemerschap met passie, de wil om talent te ontdekken en te ontwikkelen bij de mensen om haar heen en haar innovatiekracht maken haar tot een enthousiast spreker, adviseur en vooral een gepassioneerd ondernemer.
Oog voor detail is wat Ria kenmerkt. Het verzorgen van catering en evenementen tot in de uiterste details, alles moet kloppen. De sfeer, de aankleding en vooral gastvrijheid van het hoogste kaliber. De gast verrassen en ontzorgen. Daar draait het om.
Ria en haar team staan bekend om de passie voor het vak en de absolute wil om klanten steeds een beleving op topniveau te geven waar ze nog lang van genieten. Ria biedt een beleving waarin ervaren, proeven en voelen centraal staat. Zinnenprikkelend op alle fronten.
Ervaar, proef, voel en laat je inspireren.
Beleef de wereld van Ria Joosten!

Catering

Proef de pure smaak!

De basis van ieder evenement is onze catering van topniveau. Van bijvoorbeeld live cooking op locatie, de meest creatieve hapjes en amuses tot hoogstaand culinaire diners, het is allemaal mogelijk.
Gasten proeven de pure smaak van onze gerechten, ze voelen aan dat de sfeer helemaal past binnen het totaalplaatje en ze voelen zich optimaal gast.
En jij? Jij hebt een zorgeloze nacht vóór het feest of evenement en slaapt heerlijk voldaan erna. Dát is wat wij bedoelen met smaak, sfeer & meer!

Locaties

Wij toveren elke locatie om!

Naast dat wij uw eigen locatie compleet kunnen omtoveren tot dé perfecte evenementenlocatie, hebben wij een breed aanbod aan locaties door heel Limburg voor uw evenement. Wij zijn trots op diverse eigen locaties en werken daarnaast al jaren prettig samen met diverse partner locaties.
Laat je inspireren en vind de perfecte locatie voor uw evenement!

Doorbrand 2
6086 PK Neer

ONZE LEDEN

Word ook lid!

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Ons menu